Γερμανικό stollen
Υλικά για 2 stollen: 200 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο 200 γρ. άχνη ζάχαρη 2 αυγά 200 γρ. κρέμα γάλακτος …
Υλικά για 2 stollen: 200 γρ. μαργαρίνη με βούτυρο 200 γρ. άχνη ζάχαρη 2 αυγά 200 γρ. κρέμα γάλακτος …
Μια εύκολη και πολύ νόστιμη Βασιλόπιτα – κέικ από τον Ανδρέα Λαγό ! Καλή γλυκιά χρονιά να έχουμε με υγεία!
Πιο εύκολους και υπέροχους σπιτικούς κουραμπιέδες δεν έχετε δοκιμάσει! Μια υπέροχη συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου για σίγουρη επιτυχία…
Θεωρώ ότι είναι ο,τι πιο εύκολο μπορώ να ετοιμάσω και, βασικά, είμαι σίγουρη πια ότι τα κέικ είναι η ψυχοθεραπεία …
350 γρ. αλεύρι 200 γρ. βούτυρο με μαργαρίνη 4 κ. σ. ζάχαρη άχνη 1 πρέζα αλάτι 2 κ. σ. νερό …
Υλικά 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ 3 κουταλιές τις σούπας κακάο 1 κούπα μαργαρίνη βούτυρο μαλακό 3 κουταλιές τις σούπας …
Υλικά 1 πακέτο μπισκότα πτι μπερ 3 κουταλιές τις σούπας κακάο 1 κούπα μαργαρίνη βούτυρο μαλακό 3 κουταλιές τις σούπας …
Υλικά της συνταγής μας (40 τεμ.) 250 γρ. flora με βούτυρο ή lurpak σε θερμοκρασία δωματίου 120 γρ. άχνη ξύσμα …
.Σήμερα θα σας πω πως μπορούμε να αξιοποιήσουμε την βασιλόπιτα-τσουρέκι που μας περίσσεψε, ετοιμάζοντας πανεύκολα ένα γλυκό που δεν θα …
είναι τα γνωστά χωνάκια με σφολιάτα του ζαχαροπλαστείου.
Η Ξένια μας έστειλε μια συνταγή για κουραμπιέδες με ξηρούς καρπούς, που την φτιάχνει η νύφη της. Είναι μια συνταγή …
300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. αμύγδαλα αποφλοιωμένα 1 αβγό 30 γρ. κακάο …
Από την Ελένη-Χριστίνα Τζόκα ΥΛΙΚΑ Για το κέικ: 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό (200 γρ.) 1 κεσεδάκι λιωμένη μαργαρίνη με 25% …
Από την Chef Ιωάννα Χαλμούκη Hμέρα προβολής 20/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 270 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα …
Από τον Nomad Chef Ανδρέα Λαγό Ημέρα προβολής 20/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για τη γέμιση: …
ΥΛΙΚΑ ,8 φύλλα κρούστας Ρευστή μαργαρίνη Βιτάμ Culinesse 350 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 300 γρ. ζάχαρη άχνη 3 …
Έχω δοκιμάσει διάφορες εκδοχές brownies. Το είδος αυτών των σοκολατένιων γλυκών, είναι από τα αγαπημένα μας! Η δε μικρή, πετάει …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,1 πακέτο φύλλο κρούστας 150 γρ. Flora με 25% βούτυρο 150 γρ. αμύγδαλο σε σκόνη …
Υλικά 5 φλ. νερό 2 φλ. νισεστέ 2 ½ φλ. ζάχαρη 5 κ.σ. σησαμέλαιο 5 κ.σ. Flora με 25 % …