Τάρτα με κρεμμύδια, κυδώνια, γραβιέρα και κασέρι
Υλικά για ταρτιέρα 25 εκ Για τη ζύμη (1/2 δόση από την παρακάτω ζύμη) 300 γρ αλεύρι για όλες τις …
Υλικά για ταρτιέρα 25 εκ Για τη ζύμη (1/2 δόση από την παρακάτω ζύμη) 300 γρ αλεύρι για όλες τις …
Κυριακάτικο το σημερινό μας φαγάκι!Πρόκειται για χοιρινό καρέ, οι μπριζόλες του χοιρινού δηλαδή, χωρίς όμως το κόκκαλο.Γεμισμένο με ένα σωρό …
Μέρες τώρα σκέφτομαι να φτιάξω αλμυρά κεκάκια και όλο το αναβάλω. Σήμερα ήλθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου και το …
Τώρα θα μου πείτε κουνουπίδι?? Ναι γιατί δεν έχει καμία σχέση με το βραστό, είναι κάτι διαφορετικό συνοδευτικό και άνετα …
Μόνο του ή με το με το ντιπ τυριού, αυτό το ψωμάκι είναι τέλειο!
Σήμερα που ακόμη μπορούμε να βρούμε μελιτζάνες και κολοκυθάκια, μαγειρεύουμε ένα φαγητό που μαγειρεύουν στην Τερπνή και στη Νιγριτά Σερρών …
Μόλις πρόσφατα ανακάλυψα αυτή την εκδοχή. Το “παλατιανοί” παραπέμπει,στ’αυτιά μου, σε σουλτάνο ,άρα από την οθωμανική κουζίνα, υποθέτω,προέρχεται…. Κλασσικά γίνονται …
Υλικά συνταγής 100γρ. γραβιέρα Μετσόβου 100γρ. κασέρι Σοχού 100γρ. Μετσοβόνε 100γρ. μανούρι 80γρ. μπλέ τυρί 140γρ. τυρί Γαλλίας με πιπέρι …
Για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά αλλά και για όλο το χρόνο, για όλες τις γιορτές αλλά και για το Κυριακάτικο …
Συστατικα 1 μαρουλι τονο 2 φετες μπεικον μισο μηλο 2 βραστα αυγα 2 φετες κασερι σε λωριδες λιγα καρυδια λιγο …
Τα γεμιστά είναι το καλύτερο μου ελληνικό φαγητό. Πιπεριές και ντομάτες γεμιστές, είναι το αγαπημένο μου! Ειδικά οι πιπεριές… Αλλά …
Στις κάθε είδους πίτες, λίγοι είναι αυτοί που δεν έχουν αδυναμία πιστεύω. Στο τραπέζι μας υπάρχει μια πίτα, τουλάχιστον μια …
Γλυκά ή αλμυρά είναι υπέροχα και πάνω από όλα γίνονται γρήγορα και εύκολα!