πάστα πριμαβέρα – τα διάσημα ζυμαρικά της άνοιξης
Η πλούσια συνταγή με το οικείο πρόσωπο. Ολόφρεσκα λαχανικά της εποχής σε τριπλά νόστιμη σάλτσα παρμεζάνας κάνουν την πάστα πριμαβέρα …
Η πλούσια συνταγή με το οικείο πρόσωπο. Ολόφρεσκα λαχανικά της εποχής σε τριπλά νόστιμη σάλτσα παρμεζάνας κάνουν την πάστα πριμαβέρα …
Έχω πειραματιστεί με διαφορετικές ζύμες για τη βάση τους, αλλά τις περισσότερες τις φτιάχνω με μια ζύμη χωρίς βούτυρο, στη …
Η εποχή των σπαραγγιών έφτασε και έψαχνα εδώ και μέρες αφορμή για μια νέα συνταγή με πρωτότυπη ιδέα, ώστε να …
Σήμερα λοιπόν γέμισα πορτομπέλλο με σπανάκι και σπαράγγια και για “καπελάκι” τους έβαλα χορτοφαγική μπεσαμέλ. Εγώ τα έφαγα για κυρίως …
υλικά 80γρ παρμεζάνα τριμμένη 70γρ κουκουνάρι καβουρδισμένο 10γρ φύλλα δυόσμου 5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 5 κουταλιές ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 500γρ …
4 φέτες ψωμί ολικής άλεσης με προζύμι 4 φέτες coppa Ferrano Ifantis 10 σπαράγγια πράσινα 1 σκελ. σκόρδο ½ κ.γ. …
8 κρεμμύδια φρέσκα 8 σπαράγγια ¼ ματσ. μάραθο ¼ ματσ. μαϊντανό 10 φράουλες 200 γρ. ανθότυρο 2 κ.σ. κουκουνάρι 1 …
200 γρ. κάστανα 100 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 200 γρ. ρύζι 1 κρεμμύδι 50 …
Ο σολομός, με την ντελικάτη κι ελαφρώς γλυκιά του γεύση, είναι το ιδανικό ταίρι γι’ αυτό το πλούσιο και γήινο …