πάστα πριμαβέρα – τα διάσημα ζυμαρικά της άνοιξης
Η πλούσια συνταγή με το οικείο πρόσωπο. Ολόφρεσκα λαχανικά της εποχής σε τριπλά νόστιμη σάλτσα παρμεζάνας κάνουν την πάστα πριμαβέρα …
Η πλούσια συνταγή με το οικείο πρόσωπο. Ολόφρεσκα λαχανικά της εποχής σε τριπλά νόστιμη σάλτσα παρμεζάνας κάνουν την πάστα πριμαβέρα …
Τίποτα δεν είναι άσπρο ή μαύρο. Όταν το συνειδητοποίησα αυτό, έμαθα να αγαπώ και το χρώμα γκρι, το χρώμα που …
Ένας νόστιμος και εύκολος τρόπος να τρώμε τα σπαράγγια περιγράφεται σε αυτή τη συνταγή. Δοκιμάστε τον!
Σήμερα θα σας δώσω μια ιδιαίτερη ιδέα που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα και άρεσε πολύ. Σπαράγγια και αχλάδι πάνω σε φέτες ψωμιού και τυρί …
Έχω πειραματιστεί με διαφορετικές ζύμες για τη βάση τους, αλλά τις περισσότερες τις φτιάχνω με μια ζύμη χωρίς βούτυρο, στη …
Η εποχή των σπαραγγιών έφτασε και έψαχνα εδώ και μέρες αφορμή για μια νέα συνταγή με πρωτότυπη ιδέα, ώστε να …
Κάτι διαφορετικό για το τραπέζι της Πρωτοχρονιάς. 1 πάπια 4 πορτοκάλια 3 μήλα 1 σελινόριζα 1 κλωναράκι θυμάρι 2 κλωναράκια …
Η συνταγούλα η σημερινή είναι πανεύκολη κ πεντανόστιμη. Ψητά σπαράγγια με σκορδάκι κ κρεμμυδάκι συνδυασμένα με λεμονάτα νιόκι, μάραθο κ …
Σήμερα λοιπόν γέμισα πορτομπέλλο με σπανάκι και σπαράγγια και για “καπελάκι” τους έβαλα χορτοφαγική μπεσαμέλ. Εγώ τα έφαγα για κυρίως …
υλικά 80γρ παρμεζάνα τριμμένη 70γρ κουκουνάρι καβουρδισμένο 10γρ φύλλα δυόσμου 5 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 5 κουταλιές ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι 500γρ …
4 φέτες ψωμί ολικής άλεσης με προζύμι 4 φέτες coppa Ferrano Ifantis 10 σπαράγγια πράσινα 1 σκελ. σκόρδο ½ κ.γ. …
2 ψωμάκια για burger 150 γρ. κιμά από μοσχαρίσια λάπα 150 γρ. κιμά από μοσχαρίσιο στήθος 50 γρ. φιστίκι Αιγίνης …
8 κρεμμύδια φρέσκα 8 σπαράγγια ¼ ματσ. μάραθο ¼ ματσ. μαϊντανό 10 φράουλες 200 γρ. ανθότυρο 2 κ.σ. κουκουνάρι 1 …
200 γρ. κάστανα 100 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 50 γρ. παρμεζάνα τριμμένη 200 γρ. ρύζι 1 κρεμμύδι 50 …
25 μικρά ασκαλώνια 4 αποξηραμένες κόκκινες πιπεριές τσίλι 50 γρ. κόκκινη πάστα κάρυ 800 γρ. γαρίδες, έτοιμες για μαγείρεμα 1 …
Ο σολομός, με την ντελικάτη κι ελαφρώς γλυκιά του γεύση, είναι το ιδανικό ταίρι γι’ αυτό το πλούσιο και γήινο …