Μακαρονοσαλάτα με Καπνιστό Τόνο και Σάλτσα Romesco
υλικά για τη σάλτσα romesco 370γρ ντοματίνια 100γρ αμύγδαλα λευκά 100γρ ψίχα από ξερό ψωμί κομμένο σε κύβους 2 σκελίδες …
υλικά για τη σάλτσα romesco 370γρ ντοματίνια 100γρ αμύγδαλα λευκά 100γρ ψίχα από ξερό ψωμί κομμένο σε κύβους 2 σκελίδες …
Αν υπάρχει ένα αρωματικό που πραγματικά με συνεπαίρνει, αυτό είναι ο φρέσκος κόλιαντρος. Όπου και να τον βάλει κανείς, αναβαθμίζεται …
Κοτόπουλο, μαγειρεμένο σε μια πλούσια σάλτσα με γιαούρτι, αμύγδαλο και φιστίκια Αιγίνης, αρωματισμένο με γκαράμ μασάλα (το γνωστό ινδικό μείγμα …
Ένας ωραίος τρόπος για να αξιοποιήσουμε τα πράσα και το κουνουπίδι μας, δημιουργώντας ένα υγιεινό και πολύ ελαφρύ “σουφλέ”, με …
Το μενού μας σήμερα είχε σπιτικά κεμπάπ! Όμως αυτή τη φορά επιλέξαμε να διαφοροποιηθούμε και να τα φτιάξουμε χρησιμοποιώντας κιμά …
60 ml. λάδι 2 σκελίδες σκόρδο 5 γρ πιπέρι καγιέν 10 γρ. κόλιανδρο 10 γρ. κύμινο 2,5 εκ. φρέσκια πιπερόριζα, …
Αν και η συνταγή μας δεν είναι ταϋλάνδέζικη, αλλά από τη Μαλαισία και συγκεκριμένα το νησί του Πενάνγκ στο ΒΔ …
Το καθιερωμένο Κυριακάτικο πιάτο μας σήμερα είναι μπιφτέκια. Όλοι φυσικά ξέρουν να φτιάχνουν μπιφτέκια, αλλά εμείς σήμερα φτιάχνουμε δικά μας …
Μια υπέροχη συνταγή λίγο πολύπλοκη αλλά το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Υλικά 1 κοτόπουλο περίπου 1250 γρ. 3-4 φλ. νερό …
Λιβανέζικο κοτόπουλο με πιλάφι Ακούς «λιβανέζικο» και λες «ω, ρε μάνα μου… τι υλικά να θέλει αυτό τώρα και ποιός …
Τα υλικά μας 2 κούπες ρεβύθια βρασμένα 5-7 κουταλιές της σούπας ταχίνι* 5-7 κουταλιές χυμός λεμόνι* 1/2 με 1 κουταλιά …
Μια συνταγή απίθανη από την Ινδονησία!