Πίτα με σέσκουλα και βλίτα
Υλικά συνταγής για το φύλλο 500γρ. περίπου αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά 1 πρέζα αλάτι 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. ξύδι …
Υλικά συνταγής για το φύλλο 500γρ. περίπου αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά 1 πρέζα αλάτι 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. ξύδι …
ΥΛΙΚΑ : 4 φιλέτα ψαριών (γλώσσα, πέρκα ή μπακαλιάρος) 6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 500 γρ. ξερά φασόλια 1 πράσινη πιπεριά …
Ένα πιάτο με πολλά αρώματα και γλυκιά επίγευση!, Άτομα:2, Χρόνος προετοιμασίας: 45 λεπτά, Χρόνος ψησίματος:5 λεπτά, Κόστος:8 €
Μια από τις ξεχασμένες συνταγές, που τα παλιότερα χρόνια μεγάλωσαν γενιές και γενιές.Εύκολη στην παρασκευή της, με απλά υλικά, (τα …
Υλικά Μάραθο 2 φλιτζάνια του τσαγιού ψιλοκομμένα τα τρυφερά κλωνάρια Βλήτα 200 γρ Κολοκυθάκια 3 τεμ Κρεμμύδια ξερά 2 τεμ …
Ένα από τα πολύ παλιά φαγάκια που μαγείρευαν οι γιαγιάδες μας, αλλά για κάποιο λόγο σταμάτησαν να φτιάχνουν οι μαμάδες …
600 γρ. λαβράκι 900 γρ. αλάτι χοντρό 100 γρ. αλάτι ψιλό 3 – 4 ασπράδια αβγού 2 κ.σ. πιπέρι μαύρο, …
Αυτή είναι μία παραδοσιακή πηλειορίτικη συνταγή την οποία την έμαθα από την Κυρία Νίκη στην ταβέρνα «Το μεϊντάνι» στην Ζαγορά …
Υπέροχο καλοκαιρινό πιάτο! Θα το σερβίρουμε με ζεστό ψωμί ή μια τηγανιά πατάτες. Υλικά 1 κιλό βλίτα (κρατάμε μόνο τα …
Τα γιαχνιστά χόρτα δεν τα ήξερα μέχρι που τα είδα στην κουμπάρα μου πριν 3 χρόνια περίπου. Οταν τα είδα, …
Είναι ένα πεντανόστιμο, πολύ καλοκαιρινό, ελαφρύ πιάτο που θα αγαπήσετε, γεμάτο λαχανικά. Υλικά 500 γραμ φασολάκια φρέσκα ή κατεψυγμένα 500 …
Οι ομελέτες φούρνου,πάντα έχουν μια θέση στο μενού μας,και ο Γαστρονόμος μου έδωσε την ιδέα….γιατί να μην τη δοκιμάσουμε και …
Μία υπέροχη και εύκολη πίτα με βλίτα, με νόστιμα τυράκια της Ντίνας Νικολάου! Αρεσε πολύ σε όλους μας και θα …
Πάμε να δούμε ένα πουρέ εύκολο με γεύση από αγαπημένα βλήτα τα έξυπνα και πράσινα χόρτα. Γίνεται σε μηδέν χρόνο …
Τα βλήτα είναι έξυπνα χόρτα λεβεντόπαιδα μου με διατροφική και διαχρονική αξία, στην Ελλάδα τα τρώμε από τα αρχαία χρόνια …