ΜΥΔΟΠΙΛΑΦΟ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ
Ήρθε επιτέλους η στιγμή να φτιάξω κι εγώ ένα μυδοπίλαφο! Όχι ότι είναι φαγητό που δεν το έχω φτιάξει ξανά, …
Ήρθε επιτέλους η στιγμή να φτιάξω κι εγώ ένα μυδοπίλαφο! Όχι ότι είναι φαγητό που δεν το έχω φτιάξει ξανά, …
Υλικά 4-5 μερίδες 1 kg Μοσχάρι σπαλομίτα…
Οι μελιτζάνες είναι ένα καλοκαιρινό λαχανικό με πάρα πολλές χρήσεις και εκπληκτικά νόστιμες παρασκευές! Η σημερινή είναι τα πασίγνωστα παπουτσάκια …
Ένα πιάτο τατζίν, εξαιρετικά θρεπτικό, αλλά και πικάντικο! Για όσους δε γνωρίζουν, το τατζίν είναι το παραδοσιακό πήλινο φουρνάκι που …
Η επιλογή των λαχανικών είναι βασικά θέμα προσωπικού γούστου; από τα βασικά είναι το καρότο, το σέλινο και το κρεμμύδι, …
Είχε κι’ άλλα ο μπαξές βέβαια, αλλά λέω να σταθώ στο ψάρι χωρίς κόκαλα, που τούτη τη φορά του έδωσα …
Η σημερινή μας συνταγή αποδεικνύει πώς με απλά υλικά μπορεί να δημιουργηθεί ένα πιάτο εξαιρετικής έμπνευσης και νοστιμιάς! Είχαμε στο …
ΥΛΙΚΑ Για την ζύμη: – 500 γρ. αλεύρι- 1 φακελάκι μαγιά- 1,5 κουταλάκι αλάτι- 1 1/3 του φλιτζανιού χλιαρό νερό …
Το Κοτόπουλο Curry που σας προτείνω είναι από τα πολύ αγαπημένα πιάτα της Ινδικής κουζίνας, πικάντικο, όσο εσείς θα το …
Το καλοκαίρι αγαπά πολύ τα θαλασσινά είτε σαν κύριο πιάτο είτε σαν μεζεδάκι για ούζο ή κρασί. Τα οστρακοειδή, φρέσκα …
Ινδικής κουζίνας μέρος 2ο σήμερα, με τη δεύτερη χορτοφαγική συνταγή κατευθείαν από το Πουντζάμπ, όπως είχαμε υποσχεθεί! Τα υλικά που …
Ο βάτος είναι από εκείνα τα περίεργα ψάρια, όπως η πεσκανδρίτσα και η ρίνα, που δεν θα τα συναντήσετε ποτέ …