Κλασικό πιάτο της αρμένικης κουζίνας, η σούπα Bozbash είναι μια νοστιμιά που μπορεί να γίνει με πολλούς-πολλούς τρόπους και άλλες …
Συνταγές με πιπεριές με πάστα πιπεριάς
-
-
Το satay ή sate είναι συνταγή που συναντάται πολύ στην Ινδονησία και τη Μαλαισία, και αναφέρεται συνήθως σε μαριναρισμένο κοτόπουλο, …
-
Ονομάζεται tom (σούπα) kha (γκαλάνγκαλ) kai (κοτόπουλο) και είναι ελαφρώς καυτερή αλλά όχι πολύ. Έχει γάλα καρύδας, αλλά αν θέλετε πιο πλούσια γεύση, …
-
Οι ελληνικές πίτες ξεχωρίζουν, όχι μόνο για τη γεύση και το κριτσανιστό τους φύλλο, αλλά και για τα ιδιαίτερα σχήματα …
-
Ακόμη μία συνταγούλα με βακαλάο, πού μας αρέσει πολύ στην οικογένεια και τον μαγειρεύουμε συχνά και με διάφορους τρόπους. Σήμερα …
-
Προμηθευτήκαμε κιμά από φιλέτο κοτόπουλου και φτιάξαμε ένα ρολό αρωματισμένο με μαστίχα και μαντζουράνα το οποίο το σερβίραμε με μια …
-
-
Ένα νόστιμο και εμφανίσιμο φαγητό για το καθημερινό τραπέζι, αλλά και μπουφέ! Για τα κεφτεδάκια 500 γρ κιμά μισο αρνί …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Νηστίσιμη δυνταγή που θα λατρέψετε! 2 καλαμάρια x 200 γρ. 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο σπασμένη 1 κρεμμύδι 1/2 …
-
2 καλαμάρια x 200 γρ. έκαστο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 1 σκ. σκόρδο σπασμένη 1 κρεμμύδι 1/2 πράσο 1 κόκκινη πιπεριά …
-
Το λαχματζούν ίσως πολλοί να το γνωρίζουν και απο την κυπριακή κουζίνα. Πρόκειται για παραδοσιακή πίτα με πικάντικη γέμιση απο …
-
Νόστιμα, μαλακά Ribs χοιρινού τα οποία αρωματίζουμε με μια ξερή μαρινάδα και ψήνουμε τόσο ώστε να παραμείνουν ζουμερά. Τα βουτάμε …
-
Μια πολύ νόστιμη και λάιτ συνταγή, ότι πρέπει και για δίαιτα! 400 γρ. Κιμά 1 κρεμμύδι 1 ανηθόριζα ή φινόκιο …
-
Γίγαντες γιαχνί φτιάχνουν πρακτικά σε όλα τα ελληνικά νοικοκυριά. Η συνταγή είναι λίγο πολύ η ίδια. Έτσι, λοιπόν, κι εμείς …
-
ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ – FAGIOLI AL FORNO CON ZUCCA E SALCICCIA
illaboratoriodimmskg.blogspot.comby adminΟι γίγαντες στο φούρνο είναι ενα απο τα αγαπημένα μας φαγητά, που κατά την διάρκεια του χειμώνα φτιάχνουμε συχνά. Υπάρχει …
-
Το κισίρ, πολλοί το μπερδεύουν με το ταμπουλέ. Η αλήθεια είναι οτι συγγενεύει πάρα πολύ, μερικοί μάλιστα το αποκαλούν “τούρκικο …
-