ΠΡΑΣΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΑΒΟΥΡΜΑ
ΠΡΑΣΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΑΒΟΥΡΜΑ Αγαπημένη χειμερινή πιτούλα η πρασόπιτα! Συνήθως στην γέμιση βάζω κιμά, αυτήν την φορά την δοκιμάσαμε με …
ΠΡΑΣΟΠΙΤΑ ΜΕ ΣΠΙΤΙΚΟ ΚΑΒΟΥΡΜΑ Αγαπημένη χειμερινή πιτούλα η πρασόπιτα! Συνήθως στην γέμιση βάζω κιμά, αυτήν την φορά την δοκιμάσαμε με …
Κάθε φορά που σκέφτομαι να κάνω μια πίτα, μόλις την δοκιμάσω και μείνω ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα δεν γίνεται να …
Υλικά για στρογγυλό ταψί 26 εκ.: Φύλλο: 500 γρ. αλεύρι 1 ποτήρι μικρό ελαιόλαδο 1/3 ποτηριού νερό 3 κ.σ. ξίδι …
Τάρτα με καραμελωμένα πράσα και γραβιέρα Κρήτης…❣❣❣
Όταν φτιάχνω μια τάρτα φρέσκων λαχανικών, αναμεμειγμένα με άλλα διαφορετικά υλικά προσπαθώ να μαντέψω ποια θα είναι η γεύση της …
Εύκολη σπανακόπιτα θα την έλεγα αλλά δε θα ήταν ακριβής η περιγραφή. Γιατί αυτή η πίτα είναι αυτό ακριβώς που …
Υλικά:10 πράσα,1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια,300gr φέτα,1/2 δυόσμο,1/2μάραθοαλάτι,πιπέρι.Τσιγαρίζω “μόνο” τα πράσα με τα κρεμμυδάκια για 10 λεπτά λίγο να μαλακώσουν σε …
Υλικά 1/2 κ. μανιτάρια, μεσαία λευκά agaricus 1/2 κ. μανιτάρια πλευρώτους 3 πράσα 3 χρωματιστές πιπεριές (κόκκινη, κίτρινη, πορτοκαλί) 1/2 …
…
Υλικά 1 πακέτο ζύμης χωριάτικο φύλλο 1 κ. μανιτάρια μέτρια agaricus 150 γ. λουκάνικα μικρά Φρανκφούρτης 200 γ. τυριά mix …
Μία πίτα χειμωνιάτικη…, Άτομα: 16, Χρόνος προετοιμασίας: 30’, Χρόνος ψησίματος: 50’, Κόστος: 8 €
Υλικά της συνταγής μας 180 γρ. αλεύρι μαλακό ή γ.χρ. 100 γρ. αλεύρι ολικής 220 γρ. αλεύρι κίτρινο 1/4 κούπας …
Θέλω να τον απολαύσω αυτό το χρόνο, να δώ φίλους, να δώ ταινίες, να διαβάσω βιβλία, να φάω σπιτίσιο φαγητό …
Όταν λέμε λαχανόπιτα, εννοούμε πίτα, με σπιτικό φύλλο, (αφράτο σαν κι αυτό), διάφορα λάχανα και φέτα. Φτιάξτε την με όσα …
υλικά 1 μάτσο σέσκουλα 3 πράσα 6 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 μάτσο μάραθο 1 ματσάκι μυρώνια 200γρ φέτα 2 αυγά αλάτι …
Μία πίτα που τρώγεται σαν Κυρίως πιάτο.. Πλούσια σε υλικά.. Στο σπίτι μου, την φτιάχνουμε συνήθως την Παραμονή Πρωτοχρονιάς….
Νομίζω πως τα λόγια είναι περιττά. ..εκπληκτική και πανεύκολη συνταγή σπανακόπιτας που δεν θα καταφέρετε να φάτε μόνο ένα κομμάτι! …
Ως βέρα Γιαννιώτισσα με ηπειρώτικο ταπεραμέντο, δεν μπορώ παρά να κάνω μια πίτα… την εβδομάδα!Στα Γιάννενα τα χόρτα (σπανάκι, λάπατα, …
Η πίτα της μου θύμισε τις παλιές μαμαδίστικες πίτες, τις πίτες που φτιάχναμε όταν ήμουν παιδί. Με πλούσια γέμιση, τηγανισμένη …
Δοκιμάστε αυτήν την πίτα και θα με θυμηθείτε !!! Για το φύλλο: Αλεύρι σταρένιο ( από τον φούρνο) Λάδι Ξύδι …