Μοσχαράκι λεμονάτο με ρύζι
Υλικά 4-5 μερίδες 1 kg Μοσχάρι σπαλομίτα…
Υλικά 4-5 μερίδες 1 kg Μοσχάρι σπαλομίτα…
Ελαφριά γιουβαρλάκια που θα λατρέψουν τα παιδιά……
Το μοσχαράκι είναι ένα φαγητό που το βάζουμε πολύ συχνά στο τραπέζι μας. Πρακάτω σας δίνω μια συνταγή πολύ νόστιμη …
Νόστιμα και αφράτα σουτζουκάκια
Αυτή η συνταγή είναι πολύ επιτυχημένη. Έχω ξαναφτιάξει σχεδόν την ίδια με κάποιες βασικές διαφορές στα υλικά και στη διαδικασία. …
Κατσικάκι γεμιστό… μπουκιά και συχώριο! Κλασικό παραδοσιακό φαγητό της ελληνικής κουζίνας για την μέρα του Πάσχα αλλά και κάθε γιορτινής …
Είναι μιά εύκολη συνταγή να αξιοποιήσετε τα κακομούτσουνα κυδώνια σας που δεν βγαίνουν ωραίες φέτες.Εμένα μου είχαν μείνει 3 μικρά …
Εύκολη, διαφορετική και κυρίως πεντανόστιμη! Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε. 1 ψαρονέφρι σε φέτες 2-3 κ.σ. σόγια σως 1 …
Ένα φαγητό να γλείφετε και την κατσαρόλα. Το τρυφερό και μαλακό μοσχαράκι, η μελωμένη σάλτσα, και τα αρώματα που ξεχύνονται …
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] κομμένο σε μερίδες 2 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη 1 ξερό κρεμμύδι στον τρίφτη τριμμένο …
Υλικά : 1/2 κατσικάκι (περίπου 4 κιλά) από τη μέση προς το λαιμό 1 συκωταριά 350γρ. ρύζι Καρολίνα 300γρ. βιτάμ …
Σιγομαγειρεμένο κοκκινιστό μοσχαράκι με αρώματα και πλούσια σάλτσα. Συνοδεύεται με σπυρωτό πιλάφι. 750 γρ. μοσχάρι λάπα ή ελιά 1 ώριμη …
Μια κλασσική ελληνική συνταγή και όχι μόνο. 1200 γραμμάρια κρέας μοσχαρίσιο κομμένο μικρές μερίδες. 2 κρεμμύδια στον τρίφτη. 2 σκελίδες …
ΥΛΙΚΑ 1 Κιλό μοσχάρι [σπάλα,η ποντίκι] κομμένο σε μερίδες 2 σκελίδες σκόρδο στον τρίφτη 1 ξερό κρεμμύδι στον τρίφτη τριμμένο …
Στον τόπο καταγωγής μου τα Δωδεκάνησα, το γεμιστό αρνί ή κατσίκι αποτελεί απαράβατο έθιμο για το Πασχαλινό τραπέζι.Στην Κάρπαθο το …
Μια πολύ νόστιμη παραλλαγή για να φτιάξετε τα γιουβαρλάκια. Στα παιδιά μου δεν αρέσουν τα κλασσικά γιουβαρλάκια αβγολέμονο αυτά όμως …
Πρόκειται για ένα αμερικανικής προέλευσης πιάτο το οποίο λανθασμένα θεωρείται μεξικανικό. Έχει βέβαια τις βάσεις του στην μεξικανική κουζίνα όπου …
ΥΛΙΚΑ 1 κιλό κιμά ανάμεικτο (χοιρινό- μοσχαρίσιο) 1-2 μέτρια κρεμμύδια 2-3 σκελίδες σκόρδο 1 κ.γ. κίμινο …