Γιουβαρλάκια της άνοιξης
Τα γιουβαρλάκια είναι πιάτο που θυμίζει κρύο, χουχουλιαρικες στιγμές στο σπίτι, πάνω από ένα πιάτο καυτή σούπα. Σήμερα όμως, μια …
Τα γιουβαρλάκια είναι πιάτο που θυμίζει κρύο, χουχουλιαρικες στιγμές στο σπίτι, πάνω από ένα πιάτο καυτή σούπα. Σήμερα όμως, μια …
Η γέννηση της συνταγής αυτής προέκυψε από τον περιορισμένο χρόνο που οι περισσότεροι από εμάς διαθέτουμε καθώς κι από την …
Μελωμένο αρνάκι στη γάστρα, με πλούσια γεύση και αρώματα. Νόστιμο, εορταστικό και παραδοσιακό!
Πάνε πολλά χρόνια από τότε που πρωτοάκουσα γι αυτό το φαγητό. Ήταν ακόμα όταν λειτουργούσε το Hungry, το παλιό εκείνο …
ΥΛΙΚΑ• 1 συκωταριά• έντερα• 1 φλιτζάνι λάδι• 2 μαρούλια ψιλοκομμένα• 10 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα• 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο• 1 φλιτζάνι …
Υλικά συνταγής το στήθος από ένα αρνάκι μικρό 1 συκωταριά 2-3 φλιτζάνια ρύζι 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα (κρατήστε και λίγο …
Η σημερινή συνταγή είναι πανωμερίτικη. Παραδοσιακή της Καπουτζήδας, μιας από τις πιο όμορφες περιοχές της Θεσσαλονίκης. Και δεν το λέω …
Παραδοσιακός πασχαλιάτικος σαρμάς από την όμορφη Θράκη! Δοκιμάστε τον!Παρόμοιες συνταγές:Γαρδούμπες Πασχαλιάτικες με χόρτα αβγολέμονο, της Αθηνάς Μαγειρίτσα Πολίτικη, της Αθηνάς …
Μια μαγειρίτσα αυγολέμονο από την Γεωργία, ελαφρώς διαφορετική από τις συνηθισμένες!
Νι χάο, λοιπόν φίλοι μου, ελάτε να μαγειρέψουμε μαζί, σε ελάχιστο χρόνο, ένα Stir Fry με χοιρινό και ρύζι μπασμάτι!
Έχετε δοκιμάσει τζιγεροσαρμάδες; Μια γέμιση από τα βασικά υλικά της μαγειρίτσας (συκωταριά, φρέσκα κρεμμυδάκια, ρύζι), εμπλουτισμένη με σπανάκι, δυόσμο, κουκουνάρι …
Η μαγειρίτσα στο σπίτι μας είναι σούπα, με μπόλικα μυρωδικά (φρέσκο κρεμμυδάκι, άνηθο ή μάραθο), λίγα λαχανικά (μαρούλια και αντίδια) …
Η «εκ των ων ουκ άνευ» σούπα της Ανάστασης! Η μαγειρίτσα δεν είναι παραδοσιακό πιάτο της Κρήτης, με την έννοια …
Υλικά συνταγής 1 συκωταριά αρνίσια ή κατσικίσια 2 μπόλιες (σκέπες) αρνίσιες ή κατσικίσια 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 1 κρεμμύδι ξερό …
Τα γιουβαρλάκια είναι ιδανικό φαγάκι για το κρύο που ταλαιπωρεί τόσες μέρες την άμυνά μας. Αχνιστή, μοσχοβολιστή, δυναμωτική σούπα για …
Η μαγειρίτσα αποτελεί στη χώρα μας ένα εξαιρετικό πρώτο πιάτο για τη βραδιά του Μ. Σαββάτου (Ανάσταση). Είναι πεντανόστιμη κι …
Στην κουζίνα μου, όταν κάνω λαχανοντολμάδες πάντα ετοιμάζω γέμιση με 1 κιλό κιμά, για να περισσέψει και να κάνω γιουβαρλάκια, …
Μια νόστιμη μαγειρίτσα αντάξια της κλασικής! 750 γραμμάρια συκώτι μοσχαρίσιο ολόκληρο κομμάτι όχι φέτες. 1/2 κιλό κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα, 1 …
Κατσικάκι γεμιστό… μπουκιά και συχώριο! Κλασικό παραδοσιακό φαγητό της ελληνικής κουζίνας για την μέρα του Πάσχα αλλά και κάθε γιορτινής …
Πάσχα χωρίς μαγειριτσα δεν γίνεται! Γι αυτό σε όποιον αρέσει αυτό το ιδιαίτερο φαγητό να μια συνταγή που θα μπορούσατε να …