Πως να κάνετε το κρέας να λιώνει στο στόμα (Ραγού)
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κυβάκια τα καρότα. Σε καυτό ελαιόλαδο θωρακίζουμε καλά το κρές που είναι κομένο σε κομμάτια. Τα …
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κυβάκια τα καρότα. Σε καυτό ελαιόλαδο θωρακίζουμε καλά το κρές που είναι κομένο σε κομμάτια. Τα …
Υλικά 1.200 γρ φιλέτο μοσχάρι Υλικά για την γέμιση 4 κ.σ ψιλοκομμένο μαϊντανό 200 γρ. κασέρι πικάντικο της αρεσκείας σας-κομμένο …
Υλικά συνταγής 1½ κιλό βουβαλίσιο κρέας για μαγειρευτό κομμένο σε μερίδες 250γρ. μανιτάρια λευκά 2 καρότα κομμένα σε ζάρια 500ml …
Θα χρειαστούμε: 1 κιλό αγριογούρουνο κομμένο σε κομμάτια 1 κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλιτζάνι του …
Ποιος δεν αγαπάει τα σουτζουκάκια???Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας την αγαπημένη οικογενειακή μας συνταγή για σουτζουκάκια, όπου η μόνη …
Σήμερα είναι η πρώτη επίσημη ημέρα του Φθινοπώρου, σήμερα όσοι συνέχιζαν να μετρούν 53 ή 54 Αυγούστου, κρατώντας ακόμη ζωντανό …
“Η απόλαυση του σουλτάνου”
Ένα φαγητό να γλείφετε και την κατσαρόλα. Το τρυφερό και μαλακό μοσχαράκι, η μελωμένη σάλτσα, και τα αρώματα που ξεχύνονται …
Βασική αρχή για το κρέας απο κυνήγι είναι ότι πρέπει να μαριναριστεί για αρκετές ώρες, ώστε να γίνει μαλακό και …
3 κιλά αγριογούρουνο κομμένο σε μερίδες 1 κιλό κρεμμύδια για στιφάδο 2 κρεμμύδια μέτρια ψιλοκομμένα 1 κουτί σάλτσα ντομάτας αλάτι …
Τη συνταγή αυτή τη βρήκα τύχαια στο ίντερνετ. Τα σουτζουκάκια είναι από τα αγαπημένα μου φαγητά. Έχω δοκιμάσει πάρα πολλές …
Όταν η παράδοση συναντά τη gourmet γεύση, προκύπτει ένα από τα νοστιμότερα και πιο ιδιαίτερα φαγητά που μπορεί να γευτεί …