Πως να κάνετε το κρέας να λιώνει στο στόμα (Ραγού)
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κυβάκια τα καρότα. Σε καυτό ελαιόλαδο θωρακίζουμε καλά το κρές που είναι κομένο σε κομμάτια. Τα …
Καθαρίζουμε και κόβουμε σε κυβάκια τα καρότα. Σε καυτό ελαιόλαδο θωρακίζουμε καλά το κρές που είναι κομένο σε κομμάτια. Τα …
Σήμερα θα φτιάξουμε μαζί τα πιο νόστιμα σουτζουκάκια με μία πολύ απλή συνταγή που μας έρχεται από την Σμύρνη. Θα …
Εγώ, το μείγμα το αφήνω περισσότερη ώρα στο ψυγείο. Ετοιμάζω τη σάλτσα αλλά δεν την αφήνω να βράσει. Πρώτα πλάθω …
Μια συνταγή για σμυρνεΐκα σουτζουκάκια που έχω από την πεθερά της αδελφής μου καλονοικοκυρά απο τις παλιές!!…
Έχεις μπροστά σου το Κυριακάτικο φαγητό της εβδομάδας…Το φαγητό αυτό είναι από εκείνα που κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις. Γιατί ενώ το …
Υλικά 1.200 γρ φιλέτο μοσχάρι Υλικά για την γέμιση 4 κ.σ ψιλοκομμένο μαϊντανό 200 γρ. κασέρι πικάντικο της αρεσκείας σας-κομμένο …
Νι χάο, λοιπόν φίλοι μου, ελάτε να μαγειρέψουμε μαζί, σε ελάχιστο χρόνο, ένα Stir Fry με χοιρινό και ρύζι μπασμάτι!
Υλικά συνταγής 1½ κιλό βουβαλίσιο κρέας για μαγειρευτό κομμένο σε μερίδες 250γρ. μανιτάρια λευκά 2 καρότα κομμένα σε ζάρια 500ml …
Αυτό το φαγητό μοιάζει με “γιαλαντζί” παστίτσιο. Παραμένει όμως μια νέα πρόταση για το μαγείρεμα του κιμά ή του πουρέ …
Θα χρειαστούμε: 1 κιλό αγριογούρουνο κομμένο σε κομμάτια 1 κιλό κρεμμυδάκια για στιφάδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 φλιτζάνι του …
Κεφτεδάκια με σάλτσα σήμερα αλλά χωρίς τηγάνισμα. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι σήμερα όταν έφτιαχνα το συγκεκριμένο φαγητό πρώτα τηγάνιζα …
Μας έδωσε μια θεία αγριογούρουνο χτες το έφτιαξα και έγινε λουκούμι και δεν μύριζε άσχημα. Ο άντρας μου μου είπε …
Ποιος δεν αγαπάει τα σουτζουκάκια???Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας την αγαπημένη οικογενειακή μας συνταγή για σουτζουκάκια, όπου η μόνη …
Σήμερα είναι η πρώτη επίσημη ημέρα του Φθινοπώρου, σήμερα όσοι συνέχιζαν να μετρούν 53 ή 54 Αυγούστου, κρατώντας ακόμη ζωντανό …
Συνήθως όταν φτιάχνω μπιφτέκια, προσθέτω στο μείγμα του κιμά τριμμένη φρέσκια ντομάτα, επειδή αφρατεύει και νοστιμίζει το φαγάκι αυτό. Αυτή …
“Η απόλαυση του σουλτάνου”
Ένα φαγητό να γλείφετε και την κατσαρόλα. Το τρυφερό και μαλακό μοσχαράκι, η μελωμένη σάλτσα, και τα αρώματα που ξεχύνονται …
Βασική αρχή για το κρέας απο κυνήγι είναι ότι πρέπει να μαριναριστεί για αρκετές ώρες, ώστε να γίνει μαλακό και …