Τα τεμπέλικα γεμιστά μου
Αν το καλοκαίρι ήταν μυρωδιές, για μένα θα μύριζε καρπούζι και ένα ταψί γεμιστά που ψήνεται στον φούρνο. Υπάρχει, ωστόσο, …
Αν το καλοκαίρι ήταν μυρωδιές, για μένα θα μύριζε καρπούζι και ένα ταψί γεμιστά που ψήνεται στον φούρνο. Υπάρχει, ωστόσο, …
Η συνταγή για γεμιστές γλυκοπατάτες με κιμά και μανιτάρια με έναν σχεδόν ανορθόδοξο τρόπο θυμίζει τόσο πολύ Χριστούγεννα μάλλον χάρη …
Τα γεμιστά με ρύζι είναι το απόλυτο καλοκαιρινό φαγητό και είμαι βέβαιη πως δεν υπάρχει έστω ένας να το αρνηθεί, …
Η δική μου συνταγή για ντομάτες γεμιστές στο φούρνο, θέλει να προσθέσει την προσοχή στη λεπτομέρεια, σε όσες μαθαίνουν τώρα τα …
Οι ντολμάδες είναι αγαπημένο φαγητό στο σπίτι μας. Με όποιο περιτύλιγμα και με όποια γέμιση, καταφέρνουν πάντα να κερδίζουν το …
Θα χρειαστούμε: μισή κολοκύθα πορτοκαλί 2 φλιτζάνια τσαγιού ρύζι καστανό 10 κάστανα βρασμένα 8-10 δαμάσκηνα κομμένα σε μικρότερα κομμάτια 100 …
Μετά τα μυστικά, η αυθεντική συνταγή για καθαρόαιμα γεμιστά πολίτικα. Ντομάτες και πιπεριές γεμιστές με ρύζι, σταφίδα και κουκουνάρι, με …
Νόστιμο και υγιεινό φαγητό ,ο τραχανάς δένει πολύ ωραία με τα υπόλοιπα υλικά!
Υλικά – 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα – 8 ντομάτες μέτριες – 8 πιπεριές μέτριες – 2 ποτήρια νερού ρύζι για …
Υλικά – 10 μεγάλες ντομάτες – 1 φλ. τσ. ελαιόλαδο – 2 κρεμμύδια μεγάλα ψιλοκομμένα – ½ φλ. τσ. ρύζι …
Το ιμάμ μπαϊλντί είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Λέγεται ότι το πιάτο σερβιρίστηκε πρώτη φορά σε …
Ένα ακόμα παραδοσιακό πιάτο από τον γαστρονομικό πλούτο της Ελλάδας, που άντεξε στο πέρασμα των χρόνων. της Βίκυς Χριστοπούλου
Τους λαχανοντολμάδες που θα σας δείξουμε σήμερα, τους έφτιαξα χρησιμοποιώντας ζαμπονάκι luncheon meat αντί για χοιρινό ή μοσχαρίσιο κρέας.Οι κορινθιακές …
Τα γεμιστά είναι το καλύτερο μου ελληνικό φαγητό. Πιπεριές και ντομάτες γεμιστές, είναι το αγαπημένο μου! Ειδικά οι πιπεριές… Αλλά …
60 αμπελόφυλλα τρυφερά 2 φλ. ρύζι Καρολίνα 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1/2 ματσάκι …
Αν το τραβήξει κάποιος από τα μαλλιά το θέμα θα μπορούσε να πει πως τα ντολμαδάκια γιαλαντζί είναι το ελληνικό …
Υλικά (για 120 ντολμαδάκια): 400γρ αμπελόφυλλα, έτοιμα για τύλιγμα Για τη γέμιση 500γρ ρύζι καρολίνα 500γρ καθαρισμένο ξερό λευκό κρεμμύδι, …
Υλικά Πιπεριές 15 τεμ πράσινες ανοιχτόχρωμες Κρεμμύδια ξερά 12 μέτρια Ρύζι Καρολίνα 1 ποτήρι Κουκουνάρια 1 φλιτζανάκι του καφέ Σταφίδες …
Υλικά συνταγής 60 αμπελόφυλλα φρέσκα 2 φλιτζ. ρύζι καρολίνα ή γλασσέ 1 φλίτζ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα 1 ματσάκι …
Αυτή είναι η ναυαρχίδα της πολίτικης κουζίνας ή τουλάχιστον της δικής μας κουζίνας! Τα (λαδερά) γεμιστά στον φούρνο με το …