Λινγκουίνι με καπνιστό σολομό, crème fraîche και μοσχολέμονο
Πρόκειται για ένα χορταστικό και συνάμα φίνο πιάτο με πλήρη ισορροπία γεύσεων. Η κρεμώδης γλύκα του καπνιστού σολομού αντισταθμίζεται από …
Πρόκειται για ένα χορταστικό και συνάμα φίνο πιάτο με πλήρη ισορροπία γεύσεων. Η κρεμώδης γλύκα του καπνιστού σολομού αντισταθμίζεται από …
Το κριθαρότο με κρεμμύδι, μανιτάρια και μετσοβόνε είναι μια πρόσφατη, δικιά μου συνταγή, που προέκυψε από ετερόκλητα ερεθίσματα. Βάση της …
Το πιο ενδιαφέρον κριθαρότο που έχω ποτέ φτιάξει, είναι αυτό με νωπά, άγρια Ελληνικά μανιτάρια, της συνταγής που ακολουθεί. Γιατί …
Το πιάτο που σας προτείνω σήμερα είναι ένα από τα καλύτερα πιάτα ζυμαρικών που έχω δοκιμάσει. Μια καλοφτιαγμένη καρμπονάρα είναι …
500 γρ. ριγκατόνι ή φαρφάλες 1/4 φλ. ελαιόλαδο 3 χρωματιστές πιπεριές 2 μελιτζάνες 2 κολοκυθάκια 1 φλ. κεφαλοτύρι ή κεφαλογραβιέρα …
Το έχω ξαναπεί ότι λατρεύω τις μακαρονάδες ε; Κάθε φορά που θα γράφω για ζυμαρικά θα το λέω ξανά και …
Από τον Chef Δήμο Κουρογιάννη ,300 γρ. νουντλς ρυζιού 1 σκελ. σκόρδο 2 αβγά 60 γρ. καρότο 60 γρ. μπαμπού …
Το γιουβετσάκι είναι πετυχημένο όταν είναι μελωμένο˙ δεν πρέπει να είναι ούτε στεγνό, ούτε να έχει πολλά υγρά, αλλά ούτε …