Τόφου με σάλτσα από φυστικοβούτυρο και πιπερόριζα
Για τους λάτρεις των εξωτικών γεύσεων.
Για τους λάτρεις των εξωτικών γεύσεων.
Η γλυκοπατάτα, πολλές φορές μας αποκαλύπτεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα από την κοινή πατάτα. Σ’ αυτό το stir fry συνδυάζεται με …
Όταν ο κήπος σου δίνει κολοκύθια, κάτι πρέπει να τα κάνεις! Τα αξιοποίησα λοιπόν σε μια τάρτα-όνειρο, νηστίσιμη μάλιστα, που …
Σήμερα θα σας παρουσιάσω έναν εναλλακτικό τρόπο για να εντάξετε το σπανάκι στη διατροφή σας. Πέραν από τις γνωστές σπανακοπαρασκευές …
Η βάση έχει ελαιόλαδο, γάλα, αλεύρι, βρώμη κ σουσάμι κ είναι αρωματισμένη με δεντρολίβανο, η δε γέμιση είναι όλα τα …
Hambāgu (στα ιαπωνικά: ハンバーグ) είναι ίσως το πιο δημοφιλές ορεκτικό σε ένα γρήγορο, νεανικό γεύμα στην Ιαπωνία. Hambāgu είναι μία …
400 γρ. ασιατικό μακρύκοκκο ρύζι, π.χ. ρύζι γιασεμιού 500 γρ. σφιχτό τόφου 15 ml. σκουρόχρωμη σάλτσα σόγιας 3 κόκκινες και …
Υλικά 500 γρ. σόμπα νουντλ (από αλεύρι σίκαλης) ή άλλο ασιατικό είδος ζυμαρικού, π.χ. ραμέν 2-4 κουταλιές φυστικέλαιο 1 κρεμμύδι …
Υλικά 3 σκελίδες σκόρδο 5 ασκαλώνια 100 γρ. καβουρντισμένα και αλατισμένα φιστίκια 100 γρ. τοφού (σφικτό) 500 γρ. βλαστάρια φασολιών …