Μικρασιάτικες πίτες από τον Κωστή Κωστάκη
Μικρασιάτικες πίτες από τον Κωστή Κωστάκη
Μικρασιάτικες πίτες από τον Κωστή Κωστάκη
Υλικά 2 αυγά 500 γρ κοφτό μακαρονάκι 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 μεγάλη μελιτζάνα κομμένη σε …
Υλικά Για τον κιμά ελαιόλαδο 2 μεσαία κρεμμύδια τριμμένα 1 σκελίδα σκόρδο 2 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια 1 πρέζα ζάχαρη …
Υλικά Μακαρόνια για παστίτσιο 2 κ.σ βούτυρο λιωμένο 1 χούφτα κεφαλοτύρτι τριμμένο η φέτα 2 αυγά η 2 κουτάλες μπεσαμέλ …
Συνταγή της μαμάς που πάντα πετυχαίνει! Αν ξέρεις τα βασικά, θα σου φανεί εύκολη! Διατηρείται στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 …
Από την κατηγορία όσπρια, τα ρεβύθια αποτελούν την σίγουρη προτίμησή μου, ειδικά όταν ξεκινά να κρυώνει ο καιρός, σ΄αυτή τη …
Τα όσπρια μου αρέσουν πολύ (και) όταν γίνονται σαλάτα, γιατί μας χορταίνουν υγιεινά κι έχουν την δυνατότητα να συνδυαστούν με …
Εκπληκτική λιχουδιά! 500 γρ μοσχαρίσιο κιμά 100 γρ ρύζι 1 αβγό 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο ή λιωμένο στο μούλτι …
2 στήθη κοτόπουλου 500 ml. χυμό μήλου 100 γρ. καστανή ζάχαρη 50 γρ. αλάτι 1 ξυλάκι κανέλα 1 φύλλο δάφνης …
Υλικά ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 500-600 γρ κιμάς μοσχαρίσιος η ανάμεικτος μοσχάρι-χοιρινό λίγο κόκκινο κρασί ημίγλυκο ντοματοχυμός κέτσαπ …
Πρόκειται για μια σαλάτα που θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω απόλυτα δημιουργική μια και αφήνει χώρο στη φαντασία μας ως …
Αυτή η σαλάτα έχει γίνει από τα πιο αγαπημένα μου φαγητά. Κυρίως γιατί με βολεύει, αφού τα υλικά της μπορώ …
1 πακέτο χωριάτικο φύλλο «κιχί» της alfa 150 γρ. βούτυρο Ηπείρου λιωμένο 1 κοτόπουλο (κατά προτίμηση ελευθέρας βοσκής) 500 γρ. …
Μια τέλεια, πολύ γρήγορη και εύκολη μακαρονάδα που ο καθένας μπορεί να φτιάξει σε χρόνο μηδέν! Συνοδέψτε τη με λίγη …
Υλικά (για 4 άτομα)2 φλιτζ. ρεβύθια250γρ. χωριάτικο λουκάνικο κομμένο σε φέτες2 καρότα κομμένα σε λεπτές φέτες2 φλιτζ. χυμό ντομάτας1 φλιτζ. …
Aυτή εδώ η σαλάτα είναι δροσερή, ευπαρουσίαστη και μπορεί από μόνη της να καλύψει της ανάγκες ενός ισορροπημένουγεύματος, αλλά και …
Στα φαγητά με γαρίδες, μου αρέσει να χρησιμοποιώ φρέσκιες γαρίδες. Και ξέρετε γιατί; Όχι γιατί είναι καλύτερες ή σε ίδια …
Το πιο νόστιμο κοντοσούβλι είναι αυτό που θα φτιάξουμε μόνοι μας και μάλιστα στο γκριλ του
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6” 19/11/2012 “Μαγειρεύω οικονομικά” … ένα γαστρονομικό ταξίδι με οδηγό την ποιότητα των προϊόντων της ελληνικής …