Η δική μου αγαπημένη περιέχει ζυμαρικά, κόκκινα, φασόλια, καπνιστό τόνο, αβοκάντο, καλαμπόκι, πολλά μυρωδικά και είναι φανταστική, το λένε όσοι …
Συνταγές με φρέσκο κρεμμυδάκι με μυρωδικά
-
-
Επιτέλους ήρθαν τα πρώτα κολοκυθάκια, μικρά και τρυφερά, ό,τι πρέπει για να βάλουμε τηγάνι και να απολαύσουμε τους πρώτους κολοκυθοκεφτέδες. …
-
Σπανακόπιτα με χωριάτικο φύλλο και μυρωδικά να γλείφεις τα δάχτυλά σου!!! 2 φύλλα για πίτες 1 κιλό σπανάκι 1 ματσάκι …
-
Μια κλασσική σούπα βελουτέ από λαχανικά της αρεσκείας μας (ή ότι είχαμε στο ψυγείο) με μια διαφορετική νότα από φυστικοβούτυρο …
-
Να λοιπόν μια ωραία ιδέα: αλμυρό κέικ με κολοκύθι, ενισχυμένο με ελίτσες και ημίλιαστα ντοματίνια. Αν και δεν είμαι φανατική …
-
Υλικά 1 φύλλο σφολιάτας 1 φιλέτο κοτόπουλου 300 γρ. 3 φλυτζάνια μανιτάρια ψιλοκομμένα 2 φλυτζάνια τυρί γκούντα τριμμένη 2 κόκκινες …
-
Μία από τις δεκάδες συνταγές από το μεγάλο πασχαλινό αφιέρωμα του «Γ». Μην το χάσετε αυτή την Κυριακή. Υλικά …
-
Σήμερα σας έχω ενα διαφορετικό μεζεδάκι για την 25η Μαρτίου, υγιεινό και μέσα στο πνεύμα της ημέρας λόγω του ταραμά…Αν …
- Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total})Displaying {results_count} results of {results_count_total}
-
Τα παραπούλια για όσους δεν γνωρίζουν είναι τα βλαστάρια που φυτρώνουν χαμηλά στο λάχανο αφού οι παραγωγοί κόψουν το άσπρο …
-
125. γρ. τόνος από κονσέρβα, στραγγισμένος και κομματιασμένος 250 γρ. μικρό ζυμαρικό (βίδες, πεταλούδες, κοχυλάκι ή άλλο) 250 γρ. φασόλια …
-
2 τεμ. λαβράκια (800γρ/ένα) 1 ποτ. κρασί Chardonnay 2 τεμάχια ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά κρεμμυδάκια 1 τεμάχιο ψιλοκομμένο σέλερι 10 γρ. …
-
Από τον Chef Γιάννη Καλατζή Ημερομηνία προβολής 05/06/2013 – Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής ΥΛΙΚΑ 4 στρογγυλά …
-
Ανάλογα με το συνδυασμό μυρωδικών που θα επιλέξουμε, έχουμε και το ανάλογο αποτέλεσμα. Τι θα λέγατε για μαϊντανό, βασιλικό και …
-
Τα αλάδωτα είναι χρήσιμα ιδιαίτερα τη Μεγάλη Εβδομάδα που αισθανόμαστε ευλαβική υποχρέωση να στερηθούμε συμβολικά και ουσιαστικά κάθε είδους υλική …
-
Μια σπέσιαλ θαλασσινή συνταγή από την Ιταλία φτιάχνει σήμερα ο Χριστόφορος Πέσκιας και τη συνοδεύει με τέλειες αρωματικές μπρουσκέτες.
-
Αρωματίζουμε τον σολομό με τζίντζερ και τον γαρνίρουμε με μια γρήγορη σάλτσα μυρωδικών.
-
Αλμυρες τηγανιτες με λαχανικα χαλουμι και μπεικον και σαλτσα ραιτα Συστατικα 130γρ.αλευρι 1κ.σ.μπεικιν παουντερ 2 αυγα 1 κονσερβα καλαμποκι μιση …
-
Από τον Chef Πάνο Σταμούλη ΥΛΙΚΑ 250 γρ. μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο 1 μπουκέτο μυρωδικών Knorr Σπιτικός 3 πατάτες 2 σκελ. σκόρδο …
-
8 μπουτάκια κοτόπουλο
-
Για τη ζύμη: 125 γρ γάλα χλιαρό 1 φακελάκι μαγιά 80 γρ μαργαρίνη λιωμένη 300 γρ αλεύρι αλάτι Διαλύουμε τη …