Κανταΐφι Γεμιστό με Γλυκιά Μυζήθρα και Γλυκό Κουταλιού
Η παρακάτω συνταγή είναι ένας γευστικός παράδεισος, όπου η γλυκιά μυζήθρα «παντρέυεται» με το αγαπημένο σου γλυκό του κουταλιού, ανεπιφύλακτα …
Η παρακάτω συνταγή είναι ένας γευστικός παράδεισος, όπου η γλυκιά μυζήθρα «παντρέυεται» με το αγαπημένο σου γλυκό του κουταλιού, ανεπιφύλακτα …
Ενας κορμος με τα ολα του,ενας κορμος που διαφερει απο ολους τους αλλους!!! Η πεντανοστιμη γεμιση κανει την διαφορα. Ενας …
-Μία εύκολη στην παρασκευή της και πολύ νόστιμη και αφράτη τυρόπιτα….
Χρόνος Προετοιμασίας: 70-80 λεπτάΒγάζουμε από το φούρνο και σιροπιάζουμε κατευθείαν όσο είναι ζεστές με το κρύο σιρόπι. Αφήνουμε να παγώσουν …
Καλοκαιρινό τραπέζι και ψάχνετε κάτι εύκολο, γρήγορο και δροσιστικό για επιδόρπιο; Ε αν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, τότε συνεχίστε …
Απίθανη τυρόπιτα με φύλλο καταϊφι (εύκολη, γευστικότατη, πρωτότυπη)!! Πανεύκολη! Θεωρώ πως είναι συνταγή για αρχάριους. Δεν έχει στρώσιμο φύλλων, ούτε …
ΥΛΙΚΑΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ300 γρ νερό500 γρ ζάχαρη Sugar1 κτσ λεμόνι lemonΒάση300 Κανταϊφι150 βούτυρο butter ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ1Λιτρο γάλα milk6 κρόκοι …
Εξευρωπαϊσμένο σιροπιαστό γλυκό με τούρκικη ρίζα εν ολίγοις. Αν και για να το φτιάξει κανείς, πρέπει να κάνει …
Υλικά Καταϊφι 500 γρ Βούτυρο 250 γρ λιωμένο Γάλα 1 λίτρο Αυγά 2 -3 Φέτα 300 …
Υλικά για 12 μεγάλα κομμάτια: 8 φύλλα κρούστας ή χειροποίητα πολύ λεπτά ανοιγμένα 400 γρ. φύλλο κανταΐφι 200 γρ. βούτυρο λιωμένο …
Εύκολο, γρήγορο, χωρίς κόπο, gourmet πιάτο με κλασική φινέτσα και παραδοσιακές ρίζες. Την ευχάριστη έκπληξη στον ουρανίσκο κάνει η μαρμελάδα …
Χειμώνα ή καλοκαίρι, δεν υπάρχει περίπτωση να μην το σερβίρω μαζί με κάθε σιροπιαστό που φτιάχνω.
Ένα σιρόπι που κανονικά θα μέλωνε μελομακάρονα, μια συσκευασία κανταΐφι που θα γινόταν κανταΐφι με καρύδια, λίγα καβουρδισμένα αμύγδαλα που περίσσεψαν από …
Ενας κορμος με τα ολα του,ενας κορμος που διαφερει απο ολους τους αλλους!!! Η πεντανοστιμη γεμιση κανει την διαφορα. Ενας …
Μια πολύ γνωστή πιτούλα, φτιαγμένη όμως λίγο διαφορετικά, χωρίς τα κλασικά φύλλα. Στρωμένη πάνω σε αφράτο κανταΐφι και ανακατεμένη με …
Αξεπέραστη και πραγματικά λαχταριστή συνταγή με κριτσανιστά φύλλα κρούστας, με σιροπιασμένο τραγανό κανταΐφι και τρεμουλιαστή και αφράτη κρέμα βανίλιας-βουτύρου. Διαφορετικές …
Κρέμα: 1/2 κούπα σιμιγδάλι. 3 κουταλιές κόρν φλάουρ. . .3/4 κούπας ζάχαρη.. 3 κούπες γάλα.. 1κουταλιά βούτυρο. 3αυγά. βανίλια. ξύσμα …
Μια υπέροχη λευκή τούρτα με βάση καταϊφι που συνδυαζει σιροπιαστό με τούρτα!
Για τη βάση 500 γρ. κανταΐφι 125 γρ. βούτυρο Για την κρέμα 1 λίτρο γάλα 3,5% λιπαρά …
Υλικά: για τη βάση: μισό πακ. Φύλλο κανταΐφι , 150 γρ βούτυρο λιωμένο , 1 φλιτζ. φιστίκια Αίγινας η καρύδια …