Λεμονόπιτα με Σπιτικό Παγωτό Γιαούρτι
Υπάρχει ένα και μοναδικό γλυκό που θεωρώ, μετά και από πολλές γνώμες, πως θα ήταν δυνατό να «ξεπεράσει» σε απόλαυση …
Υπάρχει ένα και μοναδικό γλυκό που θεωρώ, μετά και από πολλές γνώμες, πως θα ήταν δυνατό να «ξεπεράσει» σε απόλαυση …
Αυτή, η υπέρτατη απόλαυση της ζεστής, τραγανής τάρτα από σφολιάτα που συνδυάζεται με «μελωμένα» φρούτα εποχής που λιώνουν στο στόμα …
Μια τέτοια στιγμή, η έμπνευση με οδήγησε σε μια μοναδικά νόστιμη και διαφορετική εκδοχή ενός “κανταϊφογαλακτομπούρεκου”. Μια τάρτα με βάση …
από τα πιο εύκολα που έχω φτιάξει ποτέ!!!Απίστευτα λεμονάτο και λεμονομυρωδάτο.Έτοιμο σε λιγότερο από μισή ώρα.Όλα τα υλικά σε ένα …
Υπέροχη Ελληνική λεμονόπιτα σιροπιαστή με φύλλο κρούστας και πολτό λεμόνι!
Κερασόπιτες για δύο για ένα, μικρής διάρκειας, εύγευστο επιδόρπιο, με αφράτη ξεροψημένη ζύμη σφολιάτας, με στέβια -ή ελάχιστη ζάχαρη- με …
Υλικά για το σιρόπι 1 κούπα φρέσκο χυμό λεμονιού 1 1/2 κούπα νερό 3 κούπες ζάχαρη 1 ξυλάκι κανέλας Υλικά …
Η έμπνευση της σημερινής συνταγής που λέτε λοιπόν, μου ήρθε όταν ένα κλαδί λεμονιάς, (αρκετά φορτωμένο), μου έκοψε το δρόμο …
Μια υπέροχη τάρτα λεμονόπιτας για να συνοδέψει τον καφέ ή το τσάι σας. Με υπέροχη δροσερή γεύση.
ΥΛΙΚΑ 1 1/2 φλυτζάνι αλεύρι-1/2 κουταλάκι αλάτι- 1 κουταλάκι baking powder 1 1/3 φλυτζάνι βούτυρο (όχι μαργαρίνη)-1 φλυτζάνι ζάχαρη καστανή …
Κάθομαι και χαζεύω τη λεμονόπιτα που έφτιαξα με τόσο κέφι, τόση λαχτάρα προσμένοντας την πρώτη μπουκιά που θα γλυκάνει τον …
Υλικά της συνταγής μας 125 γρ. βούτυρο 280 γρ. ζάχαρη άχνη 3 αυγά 1 βανίλια Ξύσμα από ένα μεγάλο λεμόνι …
Eκλεπτυσμένη τάρτα, με κρέμα λεμονιού και με μία ιδιαίτερη ζύμη, που οι Ιταλοί τη λένε “pasta frolla” (πάστα φρόλλα) και …
Δροσερή και ανάλαφρη τάρτα που μοσχοβολάει λεμονάκι!!Αφιερωμένη στους λεμονολάτρεις, που από ότι ξέρω είναι πολλοί!Σας εγγυώμαι θα την λατρέψετε!!Το βασικό …
Όσο για τη Lemon Pie της…Crispy βάση, ξινόγλυκη κρέμα γλυκιά αλλά και ξινή όσο πρέπει και μαρέγκα σαν σύννεφο απαλή…απλά …
Υλικά:Για την ζύμη:250 γρ. μαργαρίνη 3 φλυτζάνια αλεύρι1 φλυτζάνι ζάχαρη άχνη 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.σ. κονιάκ (προαιρετικά)Για την κρέμα:4 …
ΥλικάΓια τη ζύμη: 150 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 25 γρ. αμύγδαλα αλεσμένα 50 γρ. βούτυρο 1 κουταλιά ζάχαρη …
Υλικά Για τη βάση 60 γρ. αμύγδαλα λευκά 180 γρ. μπισκότα digestive ή αμαρέτι 70 γρ. βούτυρο αγελάδος Για το …
Μικρές ροδοκόκκινες, ατομικές τάρτες, με φράουλες και μήλο, μέσα σε ένα τραγανό και απίστευτα μπισκοτένιο ζυμάρι πολύ αρωματικό, χάρις στα …
Λέμον πάι με ψημένη μαρέγκα σε μια κλασική εκδοχή, όπου η κρέμα λεμονιού μέσα σε μια πολύ εύγευστη ζύμη μπριζέ …