Λουκουμάδες Μπακαλιάρου με Σκορδαλιά
Για τη συγκεκριμένη συνταγή για λουκουμάδες μπακαλιάρου, χρησιμοποιούμε φρέσκο ή κατεψυγμένο μπακαλιάρο και όχι ξαλμυρισμένο γιατί θέλουμε ένα πιο ανάλαφρο …
Για τη συγκεκριμένη συνταγή για λουκουμάδες μπακαλιάρου, χρησιμοποιούμε φρέσκο ή κατεψυγμένο μπακαλιάρο και όχι ξαλμυρισμένο γιατί θέλουμε ένα πιο ανάλαφρο …
Αυτή λοιπόν τη φορά δοκίμασα το ψήσιμο με δυο διαφορετικούς τρόπους για να μη τηγανίζω. Το ψάρι δεν ήταν γνήσια …
Ένα απίστευτο καλοκαιρινό φαγητό… Υλικά : 1 κιλό Γαύρο καθαρισμένο 1 φλυτζανάκι ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα Χυμό από …
Η αλήθεια είναι ότι αν το ψάρι είναι φρέσκο και σωστά ψημένο, όσο πιο απλή η σάλτσα τόσο πιο καλά! …
ΥΛΙΚΑ : οποιοδήποτε ψάρι της αρεσκείας σας για σούπα 3 μεγάλες πατάτες 4 καρότα 2 κολοκυθάκια 1 μεγάλο κρεμμύδι …
Η συνταγή για φιλέτο τόνου ψητό είναι πολύ εύκολη και όλοι μπορείτε να την ετοιμάσετε σε λίγα μόνο λεπτά. Ο …
Έχεις μαγειρέψει ποτέ σου σολομό μέσα σε 20 λεπτά; Αν όχι ήρθε η ώρα γιατί το μενού σήμερα για σήμερα …
Τα μπαρμπούνια με σάλτσα ντομάτας και κρόκο είναι ένα απλό αλλά πολύ νόστιμο πιάτο. Τα μπαρμπούνια είναι ψημένα στο φούρνο με …
Ο φρέσκος τόνος είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και εκλεκτό ψάρι. Το ρυθμιστικό πλαίσιο αλιείας του προκειμένου να διατηρηθούν οι πληθυσμοί… …
Τρυφερό φιλέτο ψαριού, που μπαίνει στον φούρνο με μπόλικο δεντρολίβανο, κλείνεται μέσα σε αλουμινόχαρτο, ψήνεται για μισή ωρίτσα και μοσχοβολάει …
Καλοκαιράκι έχουμε, και επιβάλλεται η κατανάλωση πιο ελαφριών γευμάτων, όχι μόνο για να διατηρούμαστε σε φόρμα, αλλά και για να …
Ο τέλειος τρόπος για να ψήσουμε σολομό!
Το καρπάτσιο ψαριού είναι πολύ ξεχωριστή συνταγή και μπορούμε να το ετοιμάσουμε σε λίγα μόνο βήματα. Συνήθως το απολαμβάνουμε σε …
Είναι ένα πάντρεμα γευστικότατο, ψαριού και λαχανικού. Του λιπαρού σολομού και των άγριων σπαραγγιών που επιστεγάζονται από μια λεπτή όσο …
Και ήρθε η ώρα για το κυρίως πιάτο του εορταστικού μενού, που δεν είναι άλλο από έναν γευστικότατο σολομό με …
Η τσιπούρα ψημένη στο αλάτι, σερβιρισμένη με μια σάλτσα από ελαιόλαδο, λεμόνι, ρίγανη και μουστάρδα είναι ένα ελαφρύ και νόστιμο …
Μαριναρισμένος σολομός σε άλλη διάσταση… Ζουμερός και απολαυστικός! 4 φιλέτα σολομού 1/5 φλ. ελαιόλαδο 1/4 φλ. χυμό λεμόνι 1/4 φλ. …
Τσιπούρες στο φούρνο με ντομάτα και μουστάρδα Η τσιπούρα είναι από τα πιο νόστιμα ψάρια, είτε στα κάρβουνα είτε στον …
Πρόκειται για μια πανεύκολη συνταγή, που χρειάζεται ελάχιστη προετοιμασία και έχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το ξύσμα λεμονιού και ο βασιλικός …
300-400 γρ. λιπαρό ψάρι σε φέτα (ροφό, σολoμό, πέστροφα) 4 κρεμμύδια ξερά μεγάλα ½ κ.γ. σκόρδο σε σκόνη 60 γρ. …