Λουκουμάδες Μπακαλιάρου με Σκορδαλιά
Για τη συγκεκριμένη συνταγή για λουκουμάδες μπακαλιάρου, χρησιμοποιούμε φρέσκο ή κατεψυγμένο μπακαλιάρο και όχι ξαλμυρισμένο γιατί θέλουμε ένα πιο ανάλαφρο …
Για τη συγκεκριμένη συνταγή για λουκουμάδες μπακαλιάρου, χρησιμοποιούμε φρέσκο ή κατεψυγμένο μπακαλιάρο και όχι ξαλμυρισμένο γιατί θέλουμε ένα πιο ανάλαφρο …
Η αλήθεια είναι ότι αν το ψάρι είναι φρέσκο και σωστά ψημένο, όσο πιο απλή η σάλτσα τόσο πιο καλά! …
Ο σολομός στη λαδόκολλα με λεμόνι και άνηθο είναι μία πολύ εύκολη συνταγή με πλούσια αρώματα και σίγουρο αποτέλεσμα!
Έχεις μαγειρέψει ποτέ σου σολομό μέσα σε 20 λεπτά; Αν όχι ήρθε η ώρα γιατί το μενού σήμερα για σήμερα …
Τα μπαρμπούνια με σάλτσα ντομάτας και κρόκο είναι ένα απλό αλλά πολύ νόστιμο πιάτο. Τα μπαρμπούνια είναι ψημένα στο φούρνο με …
Καλοκαιράκι έχουμε, και επιβάλλεται η κατανάλωση πιο ελαφριών γευμάτων, όχι μόνο για να διατηρούμαστε σε φόρμα, αλλά και για να …
Είναι ένα πάντρεμα γευστικότατο, ψαριού και λαχανικού. Του λιπαρού σολομού και των άγριων σπαραγγιών που επιστεγάζονται από μια λεπτή όσο …
Φιλετάκια πέστροφας πανέ (σνίτσελ) με άσπρη σάλτσα με μανιτάρια και πουρέ πατάτας. Εύκολη και γρήγορη συνταγή που εντυπωσιάζει.
Και ήρθε η ώρα για το κυρίως πιάτο του εορταστικού μενού, που δεν είναι άλλο από έναν γευστικότατο σολομό με …
Μπαρμπούνια γεμιστά είναι ένα πολύ νόστιμο και ξεχωριστό πιάτο απολαύστε το! Μερίδες 6 Χρόνος προετοιμασίας 20′ Χρόνος μαγειρέματος 20′ Υλικά: 6 …
2 φρέσκα καλαμπόκια 1 κ.σ. φρέσκο βούτυρο λίγες σταγόνες χυμός λεμονιού φρεσκοτριμμένο πολύχρωμο πιπέρι 1/2 κ.γ. γλυκιά πάπρικα 4 φιλέτα …
Μια πολύ νόστιμη πρόταση για να απολαύσουμε τα ψητά κεφαλόπουλα, αλλά και τα σαφρίδια ή τις σάλπες, είναι όταν τα …
Υλικά (για 4 άτομα)4 φιλέτα φρέσκο τόνο αλάτι – πιπέρι 1/4 κούπας λάδιΓια τη μαρινάτα 1/4 κούπας ψιλοκομμένη φρέσκια ρίγανη …
Τσιπούρες φούρνου αρωματικές, ψημένες σε ζουμάκι μυρωδάτο με πορτοκάλι.
Αυτά τα φιλετάκια του παγκάσιους θα γίνουν το αγαπημένο φαγητό των παιδιών αλλά και των μεγάλων. Φουρνιστά και όχι τηγανιτά, …
Ψάρι έχει για μεσημεριανό σήμερα! Και τι ψάρι! Μαγιάτικο, το οποίο λίγη διαφορά έχει από μια ζουμερή και νοστιμότατη μπριζόλα! …
Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει νοστιμότερο ψάρι από το τηγανητό! Αλλά μια και το τηγάνι το έχουμε σχεδόν ξεχάσει …
2 φαγκριά του μισού κιλού το καθένα1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι σε ροδέλες1 μικρό φινόκιο σε σκελίδες (περίπου ίση ποσότητα με …
Από την Chef Καρολίνα Δωρήτη Ημέρα προβολής 17/12/13 ΥΛΙΚΑ Για 4 άτομα 600 γρ. φιλέτο σολομού 3 κ.γ. μουστάρδα Maille …
Από τον Βασίλη Ακρίβο Ημέρα προβολής 29/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 500 γρ. πεσκανδρίτσα (ουρές) 4 …