Βασιλόπιτα με μανταρίνια/New Year’s Cake
Ήρθε τελικά αυτή η ώρα να βάλουμε μια βασιλόπιτα. Ένα blog που σέβεται τον εαυτό του μετά από τόσα χρόνια …
Ήρθε τελικά αυτή η ώρα να βάλουμε μια βασιλόπιτα. Ένα blog που σέβεται τον εαυτό του μετά από τόσα χρόνια …
Υλικά Φύλλο κρούστας 1 πακέτο Αμύγδαλα 250 γρ ψημένα ελαφρώς ψιλοκομμένα Βούτυρο καλό ή μαργαρίνη 200 γρ …
Ένας διαφορετικός διπλός χαλβάς!!!Ελαφρύς και απίστευτα νόστιμος!!!
Υλικά – 180 γρ. ζάχαρη άχνη – 200 γρ. φρέσκο χυμό μανταρινιού – 190 γρ. σουσαμέλαιο – 400 γρ. αλεύρι …
Υλικά Φύλλο κρούστας 1 πακέτο Αμύγδαλα 250 γρ ψημμένα ψιλοκομμένα Βούτυρο ή μαργαρίνη 200 γρ Κανέλα σκόνη 1 κουτάλι της …
Υλικά Μανταρίνια 6 τεμ. Αμύγδαλα ασπρισμένα 3 φλυτζάνια του τσαγιού Για το σιρόπι Ζάχαρη 3 φλυτζάνια του τσαγιού Χυμός μανταρινιού …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1/2 κιλό φύλλα για μπακλαβά, τύπου Βηρυττού 1 φλ. τσ. λιωμένο φυτικό βούτυρο (μαργαρίνη), για το άλειμμα του …
Μην πετάτε τις φλούδες των μανταρινιών! Μπορούν να μας δώσουν υπέροχα τρουφάκια!