ΤΑ ΜΥΡΩΔΑΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ
Τα συγκεκριμενα μπισκοτα ειναι δημιουργια της κορης μου. Οταν ανοιξε την μπισκοτιερα να μου δωσει να δοκιμασω ξεχυθηκε στο χωρο …
Τα συγκεκριμενα μπισκοτα ειναι δημιουργια της κορης μου. Οταν ανοιξε την μπισκοτιερα να μου δωσει να δοκιμασω ξεχυθηκε στο χωρο …
Αρωματικά και γευστικότατα!
Ένα ακόμα νηστίσιμο, νοστιμότατο και προ πάντων πανεύκολο κέικ με πετιμέζι, υλικό που αγαπώ πάρα πολύ για την υπέροχη γεύση …
Μετά απο πολλες συνταγές που έχω φτιάξει, πάντα κάτι μου έλειπε στη γεύση και έτσι ανακάτεψα πολλές μαζί και έφτιαξα …
Υλικα – ½ φλ.τσ. ελαιόλαδο – ¾ φλ.τσ. χυμό πορτοκάλι ή μανταρίνι – ¼ φλ.τσ. νερό – 3 κ.σ. κονιάκ …
Μελομακάρονα τραγανά και απόλυτα μελωμένα! Δεν το λέω εγώ,το λένε οι δοκιμαστές μου,που πιστέψτε με είναι πολύ δύσκολοι και απαιτητικοί! …
Συνταγές για μελομακάρονα υπάρχουν πολλές. ’λλες με αλεύρι και σιμιγδάλι, άλλες με αλεύρι, άλλες που η διόγκωση γίνεται με αμμωνία …
Υλικά 1 κιλό αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό 250 γρ. φυτική μαργαρίνη 1 ποτήρι του νερού …
Περιγραφή Μία διαφορετική φανουρόπιτα πολύ γευστική και πρωτότυπη. 500 γρ. φαρινάπ 400 γρ. χαλβάς βανίλια σε κομματάκια 1 ποτήρι χυμό …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1/2 κιλό φύλλα για μπακλαβά, τύπου Βηρυττού 1 φλ. τσ. λιωμένο φυτικό βούτυρο (μαργαρίνη), για το άλειμμα του …