Μελομακάρονα με άρωμα μανταρινιού Παρλιάρου
Τα αγαπημένα μελομακάρονα γίνονται ακόμα πιο προκλητικά με την προσθήκη ενός αναπάντεχου υλικού: του μανταρινιού. Το μανταρίνι αντικαθιστά επάξια το …
Τα αγαπημένα μελομακάρονα γίνονται ακόμα πιο προκλητικά με την προσθήκη ενός αναπάντεχου υλικού: του μανταρινιού. Το μανταρίνι αντικαθιστά επάξια το …
Τα συγκεκριμενα μπισκοτα ειναι δημιουργια της κορης μου. Οταν ανοιξε την μπισκοτιερα να μου δωσει να δοκιμασω ξεχυθηκε στο χωρο …
Αρωματικά και γευστικότατα!
Ένα ακόμα νηστίσιμο, νοστιμότατο και προ πάντων πανεύκολο κέικ με πετιμέζι, υλικό που αγαπώ πάρα πολύ για την υπέροχη γεύση …
Μετά απο πολλες συνταγές που έχω φτιάξει, πάντα κάτι μου έλειπε στη γεύση και έτσι ανακάτεψα πολλές μαζί και έφτιαξα …
Μια εξαιρετική συνταγή για μελομακάρονα με πλούσιο άρωμα από το “Κοπιάστε στην κουζίνα μου”
Υλικα – ½ φλ.τσ. ελαιόλαδο – ¾ φλ.τσ. χυμό πορτοκάλι ή μανταρίνι – ¼ φλ.τσ. νερό – 3 κ.σ. κονιάκ …
Υπέροχα μυρωδάτο και απολαυστικά γευστικό!!! Υλικά για μια μακρόστενη φόρμα: 100 γρ ελαιόλαδο 200 γρ ζάχαρη 2-3 κουταλιές κονιάκ Ξύσμα …
Μελομακάρονα τραγανά και απόλυτα μελωμένα! Δεν το λέω εγώ,το λένε οι δοκιμαστές μου,που πιστέψτε με είναι πολύ δύσκολοι και απαιτητικοί! …
υλικά για 2 κιλά Για το σιρόπι: 400 ml νερό 600 γραμμ. ζάχαρη κρυσταλλική 2 μανταρίνια, κομμένα στα 2, με …
Η καλύτερη συνταγή για μελομακάρονο. Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Γεύση και άρωμα που συναρπάζουν.
Συνταγές για μελομακάρονα υπάρχουν πολλές. ’λλες με αλεύρι και σιμιγδάλι, άλλες με αλεύρι, άλλες που η διόγκωση γίνεται με αμμωνία …
Υλικά 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις (θα βάλουμε όσο χρειασθεί) 1 φλυτζάνι του καφέ σιμιγδάλι ψιλό 1 1/2 …
Υλικά 1 κιλό αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού σιμιγδάλι ψιλό 250 γρ. φυτική μαργαρίνη 1 ποτήρι του νερού …
Θυμάμαι τα λόγια, μα και τους “ήχους”, που η γιαγιά μου και η μαμά μου άκουγαν από το στόμα όσων …
Περιγραφή Μία διαφορετική φανουρόπιτα πολύ γευστική και πρωτότυπη. 500 γρ. φαρινάπ 400 γρ. χαλβάς βανίλια σε κομματάκια 1 ποτήρι χυμό …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1/2 κιλό φύλλα για μπακλαβά, τύπου Βηρυττού 1 φλ. τσ. λιωμένο φυτικό βούτυρο (μαργαρίνη), για το άλειμμα του …