Σαλάτα του Καίσαρα (Ceasars)
Για το Ceasar dressing. 200 γρ γιαούρτι στραγγιστό. 200 γρ μαγιονέζα. 1 κτσ μουστάρδα Ντιζόν ή μία πικάντικη. 40 ml …
Για το Ceasar dressing. 200 γρ γιαούρτι στραγγιστό. 200 γρ μαγιονέζα. 1 κτσ μουστάρδα Ντιζόν ή μία πικάντικη. 40 ml …
Κατακόκκινα ζουμερά τοματίνια ή ντομάτες και λίγο χοντρό Κασιώτικο αλάτι, αυτό είναι μια από τις ωραιότερες γεύσεις! Ετσι και οι …
Οι σαρδέλες μπεκαφίκο (sarde a beccafico), είναι ένα από τα πιό χαρακτηριστικά πιάτα της σιτσιλιάνικης κουζίνας. Με βασικό υλικό ένα …
Χαρακτηριστικά του πιάτου: Εύκολο πιάτο που η σάλτσα γίνεται παράλληλα με το βράσιμο των ζυμαρικών, αρκεί να έχετε προετοιμάσει τα …
ΝΤΙΠ ΑΝΤΖΟΥΓΙΑΣ Υλικά: 1) 100 γραμμάρια φιλέτα αντζούγιας διατηρημένα στο λάδι και στραγγισμένα 2) 150 γραμμάρια ψωμί ψίχα 3) …
Είναι tartines με σπιτική πάστα ελιάς, ντομάτα και φέτα. Οι ελιές που χρησιμοποίησα είναι από την Καλαμάτα, την εύφορη περιοχή …
Ετοιμάζουμε μια ιδιαίτερη και πολύ νόστιμη εκδοχή της δημοφιλούς σαλάτας. Υλικά Για το ντρέσινγκ 2 φιλέτα αντζούγιας 40 ml ελαιόλαδο …
Κάποια στιγμή σκέφτηκα να δοκιμάσω και μερικές από τις παραδοσιακές ιταλικές συνταγές με σαρδέλες, τις οποίες τις είχα μεν ακουστά, …