Σάλτσα κοκτέιλ (cockteil)
Μια πολύ νόστιμη, εύκολη και γρήγορη σάλτσα, που ταιριάζει καταπληκτικά με θαλασσινά, αλλά και σαλάτες, λαχανικά ή πουλερικά. Απολαύστε τη …
Μια πολύ νόστιμη, εύκολη και γρήγορη σάλτσα, που ταιριάζει καταπληκτικά με θαλασσινά, αλλά και σαλάτες, λαχανικά ή πουλερικά. Απολαύστε τη …
Ψητό χοιρινό με γλυκόξινη σάλτσα.
Να, μία ωραία κι εύκολη ιδέα για να αξιοποιήσουμε την ψητή γαλοπούλα που έχει περισσέψει από το χριστουγεννιάτικο γεύμα μας. …
Πανεύκολο ντιπ της τελευταίας στιγμής που φτιάχνεται με υλικά που έχουμε στο σπίτι. Η ιδιαιτερότητα του είναι η έτοιμη σκόνη …
Από τα πιάτα με ψάρι που θα σας ξαφνιάσει το πόσο εύκολα και γρήγορα θα τα τελειώσουν τα παιδιά σας!!! …
Μία υπέροχη, αφράτη σαν mousse, απαλή κρέμα με βάση τα καρότα (αλλά όχι μόνο, κρύβει γεύσεις από όλο τον μπαχτσέ …
700 γρ. λαβράκι 3 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι 2 μελιτζάνες φλάσκες 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 1 σκελ. σκόρδο 10 ml ξίδι …
Υλικά Γαρίδες 12 τεμ νούμερο 1 Ξύδι 1 κουταλάκι γλυκού Μαρούλι 2 – 3 φύλλα ψιλοκομμένα Αλάτι Για την σος …
Το πρόσφατο αγαπημένο πιάτο της οικογένειάς μας. Φωτογραφία προσεχώς! Υλικά για ένα ταψί 1 μεγάλο κουνουπίδι (τουλάχιστον 1 κιλό) 1ο …
Υλικά Φτερούγες κοτόπουλου 1 κιλό Ηλιέλαιο για τηγάνισμα Για την σος Κρεμμύδι ξερό 1 ψιλοκομμένο Κέτσαπ 4 κουταλιές σούπας Μουστάρδα …
Υλικά 2 κιλά φτερούγες κοτόπουλου 80 γρ. λιωμένο βούτυρο 3 κ.σ. ταμπάσκο 2 κ.σ. γούστερ σως Υλικά συνταγής για τη …
Ένα ορεκτικό, που στην δεκαετία του ᾿80 έκανε θράυση και δεν έλειπε ποτέ, από κανένα επίσιμο τραπέζι. Αλλά παρ᾿ όλο …
Γκουρμέ μους πέστροφας με πράσινα μυρωδικά, λεμόνι και τσίλι σος.
Αυτή είναι η μους που φτιάχνω κάθε χρόνο τα τελευταία περίπου 10 χρόνια για τον Χριστουγεννιάτικο μπουφέ, γι’ αυτό και …
1 φλ. ελαιόλαδο χυμός 1 λεμονιού 1/2 κουταλάκι πάπρικα 1 δαφνόφυλλο 1 κουταλάκι σπασμένα φύλλα δεντρολίβανου 1/4 κουταλάκι πιπέρι καγιέν …
Ανάλογα με το συνδυασμό μυρωδικών που θα επιλέξουμε, έχουμε και το ανάλογο αποτέλεσμα. Τι θα λέγατε για μαϊντανό, βασιλικό και …
Πρόκειται για μια πίτσα με λεπτό ζυμάρι, που λόγω της τεχνικής ψυσίματος μοιάζει πολύ με τις λεπτές ιταλικές πίτσες. Την …
Από τον Λεονάρδο Γαβαλλία Ημερομηνία Προβολής: 01/11/2011 …
Εύκολο φαγάκι λοιπόν σήμερα χωρίς πολύ κόπο, γρήγορο γιατί που να κάθομαι η καψερή (στην κυριολεξία) για ώρα μέσα στην …