Ανατολίτικη πίτα με πληγούρι και κιμά – κίμπε
Αυτή η πίτα με εντυπωσίασε γιατί είναι το παίνεμα κάθε μαγείρισσας της Ανατολής. Φροντίζουν τη διαφορετικότητα των υλικών, των γεύσεων …
Αυτή η πίτα με εντυπωσίασε γιατί είναι το παίνεμα κάθε μαγείρισσας της Ανατολής. Φροντίζουν τη διαφορετικότητα των υλικών, των γεύσεων …
Μια πρωτότυπη ιδέα για τον μπουφέ σας. Αντι να γεμίσετε την γαλοπούλα η την κότα σας βάλτε τα γιομίδια σε …
Πίτα πλεξούδα με μοσχαρίσιο κιμά και πιπεριές Υλικά Για τη ζύμη 550 γρ. αλεύρι 25 γρ. φρέσκια μαγιά 350 ml. …
Υλικά Για τη ζύμη 550 γρ. αλεύρι 25 γρ. φρέσκια μαγιά 250 ml. Νερό χλιαρό 1 κ. γλ. Ζάχαρη 2 …
Η συνταγή είναι της Ναταλίας. Υλικά για την ζύμη: 1/2 ποτήρι λάδι 1/2 ποτήρι στραγγιστό γιαούρτι 1 ποτήρι πορτοκαλάδα με …
Νόστιμη παραδοσιακή συνταγή για πίτα από τη Θράκη! ότι χρειάζεται για το έξυπνο φύλλο για την γεμιση 1 κιλο κιμα, …
Τα λόγια είναι ΄περιττά νομίζω……φτιάξτε την και για τις γιορτές και αφήστε τους όλους άφωνους!!!! Μια πλούσια σε γεύση, αρώματα,υλικά …
Ένα εμφανίσιμο ρολό για τον μπουφέ σας. 1/2 κιλό μαγειρεμένο κιμά (όπως των μακαρονιών) 3 αυγά 1/2-1 φλυτζάνι τριμμένο τυρί …
Εύκολη, νόστιμη και πολύ όμορφη πίτα! 1 φύλλο σφολιάτα, 700 γρ, κιμά, 2 φέτες ψωμί μουλιασμένες σε γάλα, 1 κρεμμύδι …
Υλικά Για τη γέμιση: 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 4 μελιτζάνες (φλάσκες) 4 μεγάλα κρεμμύδια ξερά 1 ποτήρι του κρασιού γλυκό …
Μια από τις πιο νόστιμες πίτες που έχω δημοσιεύσει. Θα σας θυμίσει μουσακά.Μπορεί η δημοσίευση να είναι μεγάλη ή τα …
Υλικά Για τη ζύμη Μισό κιλό αλεύρι Μισό φλιτζάνι του καφέ ξύδι 1 αυγό Λίγο αλάτι Λίγο νερό Λίγο λάδι Για τη …
Πολύ γευστική πίτα και πολύ εμφανίσιμη για μπουφέ! Για τον κιμά: 1/2 κ. κιμά μοσχαρίσιο, 1 μεγάλο …
Υλικά 12 φύλλα για πίτα (Βηρυτού) 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 ματσάκι πράσα λάδι αλάτι πιπέρι Ετικέτες κιμαδόπιτα, Κιμαδόπιτα με …
Οι αγαπημένες μου πίτες είναι η πρασόπιτα και η κιμαδόπιτα. Ειδικά όταν αυτές οι δυο γεύσεις συνδυάζονται, δίνουν το τέλειο …
Νόστιμη και αρκετά υγειινή λόγω των λαχανικών κιμαδόπιτα, ό,τι πρέπει και για τα παιδιά μας.
{ Πάντα φτιάχνω γεύσεις και συνδιασμούς που λιμπίζομαι και τρέχουν τα σάλια μου με το που θα τις σκεφτώ! Είναι …