Κεφτεδάκια με κύμινο
Κύμινο συνήθως βάζουμε στα σουτζουκάκια μας.Εγώ το βαλα στα κεφτεδάκια μου, και το αποτέλεσμα μας εξέπληξε όλους ευχάριστα.Αρωμάτισα τους κεφτέδες …
Κύμινο συνήθως βάζουμε στα σουτζουκάκια μας.Εγώ το βαλα στα κεφτεδάκια μου, και το αποτέλεσμα μας εξέπληξε όλους ευχάριστα.Αρωμάτισα τους κεφτέδες …
Υλικά για 4 άτομα: 300 γρ. ρύζι αρμπόριο ή καρολίνα 100 ml ελαιόλαδο 1 ποτήρι λευκό κρασί 2 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 …
Παρ’οτι θεωρώ τους κεφτέδες αγαπημένο καλοκαιρινό φαγητό,σε αυτή εδώ την εκδοχή,με φέρνουν πιο κοντά σε μέρες που ο καιρός αρχίζει …
Βλέπεις μερικές πολύχρωμες πιπεριές και κάτι κολοκύθια και μελιτζάνες παραδίπλα που σου θυμίζουν ολίγον από …Χαβάη… πολύχρωμη, ηλιόλουστη και βροχερή!!!Εκεί …
Υλικά συνταγής 300γρ. ρύζι (αρμπόριο/νυχάκι/καρολίνα/καρναρόλι (σε ντελικατέσεν)/βιαλόνε νάνο (μόνο σε επιλεγμένα ντελικατέσεν)) 1 λίτρο ζωμός μυρωδικών ή λαχανικών 2 φλυτζ. …
Το πόσο μου αρέσει ο σολομός το έχετε καταλάβει, δύσκολα θα περάσει εβδομάδα και να μην φάω. Και τον τελευταίο …
Γεμιστά λαχανικά, ντομάτες, πιπεριές πράσινες, κόκκινες, κίτρινες, κολοκυθάκια, μελιτζάνες, κολοκυθολούλουδα, είναι μια μεσογειακή καλοκαιρινή λιχουδιά που δύσκολα της αντιστέκεται κανείς, …
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,400 γρ. κατεψυγμένες αγκινάρες Ifantis 300 γρ. ρύζι αρμπόριο 1 ζωμό κότας Knorr Σπιτικός 100 …