Εκμέκ με τσουρέκι
Τώρα το πασχα οτι πρεπει να αξιοποιήσουμε το τσουρέκια που περισσεύει…
Τώρα το πασχα οτι πρεπει να αξιοποιήσουμε το τσουρέκια που περισσεύει…
Αν κλείσουμε τα μάτια μας και σκεφτούμε Πάσχα Ελληνικό, Πάσχα της Ορθοδοξίας η εικόνα που θα σχηματιστεί στο μυαλό μας …
Υλικά Μισό κουτάκι ζαχαρούχο γάλα (200 γρ) 1 κουτάκι και 1/4 κρυσταλλική ζάχαρη (250 γρ) 1 βανίλια 1 κουτάκι σπορέλαιο …
Υλικά 50 γρ. μαγιά νωπή 60 ml χλιαρό γάλα (1/4 κούπας) 60 γρ γιαούρτι (1/4 κούπας) (ή 100 γρ γιαούρτι …
Πεντανόστιμα τσουρέκια με προζύμι, από τη Μαρία Παπασπύρου Γρηγοριάδη
Τα πιο μαστιχωτά και παραφουσκωμένα τσουρέκια ever!
Αυτά τα τσουρέκια τα έχουν όλα! Δεν χρειάζεται να περιμένουμε για να φουσκώσουν ξανά και ξανά. Χωρίς ζυγαριά τα φτιάχνουμε …
Εύκολα τσουρέκια με έντονη γεύση πορτοκαλιού.
‘Οταν ήμουνα μικρή, το αγαπημένο μου γλυκό που ήθελα να μου φτιάχνει η μάνα μου στη γιορτή μου, ήταν εκμέκ. …
Εντάξει, το μπολ είναι οικογενειακό μέγεθος, αλλά αν θες να κρατηθείς, μοίρασε το και σε ατομικά! Έχεις έτοιμο τσουρέκι ή …
Εύκολα τσουρέκια με μόνο 2 φουσκώματα!! 1 κ. αλεύρι 6-7 αυγά 1 1/2 φλ.τσ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου …
1 τσουρέκι κομμένο σε φέτες Βούτυρο ΣΙΡΟΠΙ 1 ποτήρι ζάχαρη 1 ποτήρι νερό 1/3κουταλάκι του γλυκού μαστίχα κοπανισμένη ΚΡΕΜΑ 3 …
ΥΛΙΚΑ Αλευρι δυνατο 600γρ Αλευρι μαλακο 400γρ … Ζαχαρη 350γρ Αλατι 10γρ Λαδι 10γρ Μαχλεπι 20γρ Κακουλε τριμενο 10γρ Μαστιχα …
Μια εύκολη συνταγή για τσουρέκι, χωρίς ζύμωμα, είναι ότι πρέπει για να περάσουμε ένα όμορφο απόγευμα με τα παιδιά. Ποδιά …
100 γρ. ζάχαρη 2 κ.γ. μάγια σκόνη 200 γρ. γάλα χλιαρό 100 γρ. βούτυρο( λιωμένο ) 2 αβγά σε θερμοκρασία …
Φτιάξαμε και ξαναφτιάξαμε τα τσουρεκάκια μας το Πάσχα!Τα απολαύσαμε με το καφεδάκι ή το γάλα μας, τα κεράσαμε, τα χαρίσαμε …
Ιδιαίτερα γευστικά και αφράτα πασχαλινά τσουρέκια, πολύ νόστιμα και μυρωδάτα!!
Braid κέικ με κρέμα και σοκολάτα, μαλακή και αφράτη ζύμη τσουρεκιού με μια μαλακή και κρεμώδη γέμιση, μόνο το έχω …
Πολύ ωραίο σχέδιο για να φτιάξουμε το τσουρέκι μας! Υλικά
Αυτό το τσουρέκι το φτιάχνω χρόνια. Πάσχα, Χριστούγεννα και γιορτινά πρωινά το έχουμε στο τραπέζι μας. Σκέτο αλλά και με …