ΨΩΜΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ
Είναι πολύ απλή, δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, θέλει μόνο τον χρόνο της, γιατί ως γνωστόν τον φυσικό προζύμι ακολουθεί …
Είναι πολύ απλή, δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο, θέλει μόνο τον χρόνο της, γιατί ως γνωστόν τον φυσικό προζύμι ακολουθεί …
Για το υγρό προζύμι έχουμε μιλήσει πριν ένα χρόνο όταν είδα το γιο μου στο Λονδίνο να ζυμώνει ψωμί με …
Ένα ψωμάκι, ειδικά φτιαγμένο γι’ αυτούς που αγαπούν την ξεροψημένη κόρα και συνηθίζουν ν’ αφήνουν την ψίχα. Είναι εξαιρετικά γευστικό, …
Νομίζω ότι μετά από πολλούς πολλούς πειραματισμούς ήρθε η ώρα να σας δώσω τη συνταγή για το ψωμί που ζυμώνω …
ΥΛΙΚΑ για το προζύμι 1 κούπα -225 ml- κεφίρ (+2 κτΣ για το ανάπιασμα) 1 κούπα -225 ml- αλεύρι (+2 …
Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα ψωμάκι που φτιάχνω αρκετά συχνά με το περίσσευμα απο την αναζωογόνηση του φυσικού μου προζυμιού. …
Εδώ και καιρό είχα γράψει για ψωμί με αλεύρι ζέας, το οποίο είχα φτιάξει με προζύμι από κεφίρ. Ο λόγος …
Αφού φτιάξαμε προζύμι από αλεύρι ζέας και κεφίρ, ήρθε η ώρα του ζυμώματος. Το μόνο που άλλαξα σε σχέση με …
Ψωμί με άρωμα γιαγιάς. Νόστιμο, τραγανό, ευωδιαστό, με χοντρό αλάτι, ρίγανη και σουσάμι, σκέτος πειρασμός για τους καλοφαγάδες.Ότι πρέπει για …
Προσπαθούσα αρκετό καιρό να φτιάξω ψωμί στον αρτοπαρασκευαστή χωρίς καθόλου μαγιά-μόνο με προζύμι, αλλά δεν τα κατάφερνα. Ανακάλυψα ότι το …
Η συγκεκριμένη συνταγή για προζύμι φτιάχνει όχι το γνωστό ζυμαράκι- προζύμι αλλά ένα χυλό. Αυτό λοιπόν το προζύμι χρησιμοποίησα σε …