ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΕ ΛΙΚΕΡ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥΣ ΠΙΚΡΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ // BABA’ AL CIOCCOLATO E COINTREAU
Σοκολατένια ζύμη σκέτος αφρός, λουσμένη σε ελαφρύ σιρόπι με βάση το λικέρ Cointrau (πορτοκάλι &καφές), σερβίρεται με υπέροχη μους πικρής …
Σοκολατένια ζύμη σκέτος αφρός, λουσμένη σε ελαφρύ σιρόπι με βάση το λικέρ Cointrau (πορτοκάλι &καφές), σερβίρεται με υπέροχη μους πικρής …
Ομολογώ ότι δεν ήξερα πως έπρεπε να μεταφράσω το budinone senese ή torta di riso senese; τελικά επέλεξα να το …
Υλικά για 6 – 8 άτομα 5 κουτ. σούπας αγελαδινό βούτυρο (ή μαργαρίνη) 500 γρ. ψωμί ολικής άλεσης, κομμένο σε …
Το ραβανί ή ρεβανί, όπως αλλιώς λέγεται, είναι ένα από τα πολύ παλιά γλυκά, που έχει έρθει ως τις μέρες …
ΥΛΙΚΑ για 8-10 μερίδες (ανάλογα με το μέγεθος) Για την κρέμα σοκολάτας 1 φάκελο φυτική σαντιγύ σοκολάτας σε σκόνη + …
Ραβανί με άρωμα μαστίχας – κρέμα βουτύρου σοκολάτα και υπέροχο σιρόπι καραμέλας γάλακτος.
Μελωμένο κανταϊφι με αμύγδαλα και καρύδι και κρέμα βουτύρου με κακάο και λικέρ πορτοκάλι, σερβιρισμένο με σιρόπι καραμέλας.