Γλυκά ψωμάκια σοκολάτας με καραμέλα που θα λατρέψετε
Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό γάλα. Προσθέτουμε το λάδι, τα ασπράδια, τις βανίλιες και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε 3 …
Διαλύουμε την μαγιά και την ζάχαρη στο χλιαρό γάλα. Προσθέτουμε το λάδι, τα ασπράδια, τις βανίλιες και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε 3 …
Ψωμακια γλυκα τσουπωτα,αφρατα,μαλακα…πολυ πολυ αρωματικα με ινδικη καρυδα γεμιστα με κρεμα καρυδας. Ειτε τα φατε σκετα ειτε γεμιστα θα τα …
…
Τα ψωμάκια είναι πεντανόστιμα. Αφράτα, μαλακά, όσο πρέπει γλυκά και υποθέτω ότι λίγοι θα τους αντισταθούν. Προτίμησα τη γέμιση με …
Υλικά συνταγής για τη ζύμη 1 κιλό αλεύρι ¾ ποτήρι νερού ηλιέλαιο 1 ποτήρι ζάχαρη 1½ φακελάκι μαγιά ξερή 1½ …
Εύκολο και πολύ νόστιμο!
Αφρατα,μαλακα,απιστευτα μυρωδατα και πεντανοστιμα γλυκα ψωμακια γεμιστα με σταγονες κουβερτουρας και μαυρες σταφιδες για κολατσιο και γιατι οχι για ολες …
Υλικά Για την ζύμη Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 500 γρ Ελαιόλαδο 130 ml Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού Νερό χλιαρό 150 ml …
Αυτά τα γλυκά ψωμάκια θυμίζουν πολύ τα τσουρεκάκια, αν βγάλουμε τα μπαχαρικά που έχουν τα δεύτερα. Μοιάζουν αρκετά στον τρόπο …
Υλικά 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 πρέζα αλάτι 4 κ.σ λάδι 12 γρ νωπή μαγιά 1 πρέζα …
250 ΓΡ. ΑΛΕΥΡΙ 55 ΓΡ. ΖΑΧΑΡΗ 1 Κ.Σ. ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ ½ Κ.Γ. ΑΛΑΤΙ 85 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK (ΚΡΥΟ) 170 ΓΡ. …
Ο δικός μου φούρνος, αυτή τη φορά μας χάρισε θαλπωρή ψήνοντας μικρά, γλυκά σοκολατοψωμάκια που για να γίνουν ακόμα πιο …
Υλικα 500 γρ αλεύρι κοσκινισμένο 1 αυγο 250γρ γάλα ΧΛΙΑΡΌ 1ποτήρι ζάχαρη 1μαγιά φακελάκι μερέντα
Εύκολο, νόστιμο και πολύ εμφανίσιμο! Υλικά για το ζυμαράκι: 500 γρ. αλεύρι, 1 φακελάκι μαγιά, 250 ml. χλιαρό γάλα, 60-80 …
Θα περνούσαμε αρκετές ώρες με τα ψησίματα και τη διακόσμηση, οπότε αυτή τη φορά το κέρασμα που τους ετοίμασα ήταν …
Υλικά – 1 κιλό αλεύρι – 250 γρ. μαύρες σταφίδες – 1 και 1/2 φακελάκι μαγιά ξερή – 1 πρέζα …
Νόστιμα ψωμάκια, αφρός! Μείγμα γάλακτος 95 ml γαλα ζεστο. Ριχνουμε μεσα 50 γρ ζαχαρη 1 βανιλια 35 γρ βουτυρο λιωμενο …
Φτιαγμένο από ζύμη μπριός, περιέχει αμυγδαλάκια και κομματάκια ζαχαρωμένης φλούδας πορτοκαλιού, παίρνει το σχήμα ενός περιστεριού που πετάει και καλύπεται …