OSSOBUCO MILANESE
Με τη γειτονική μας Ιταλία μοιραζόμαστε πολλά στοιχεία, τόσο πολιτισμικά, ιστορικά, αλλά και σε θέματα ιδιοσυγκρασίας και τελικά γαστρονομίας. Τα …
Με τη γειτονική μας Ιταλία μοιραζόμαστε πολλά στοιχεία, τόσο πολιτισμικά, ιστορικά, αλλά και σε θέματα ιδιοσυγκρασίας και τελικά γαστρονομίας. Τα …
Πρέπει τελικά να προμηθευτώ ένα τατζίν, αυτό το μικρό φουρνάκι που χρησιμοποιούν στο Μαρόκο και φτιάχνουν καταπληκτικά φαγητά γεμάτα αρώματα! …
To πιο φινετσάτο οσομπούκο είναι το αυθεντικό μιλανέζικο. Μαγική γεύση, χρώμα, άρωμα και άποψη. Παρουσιαστικό και εκτόπισμα αντιστρόφως ανάλογα του …
Αρωματισμένα κομματάκια από τρυφερό χοιρινό φιλέτο μαζί με μια υπέροχη σάλτσα. Υλικά:1 κιλό χοιρινή τηγανιά 2 ποτήρια νερό Λίγο ελαιόλαδο …
Υλικά συνταγής για το οσομπούκο 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας (από μπούτι- οσομπούκο) 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο 80γρ. βούτυρο 1 ποτήρι λευκό …
1 1/2 κιλό Μοσχαρίσια παϊδάκια 600 γρ. μικρές πατάτες 2 κρεμμύδια 1 κόκκινη πιπεριά 3 ντομάτες 4 σκελίδες σκόρδου 1 …
Μερικές φορές μένουμε πραγματικά κατάπληκτοι με το πόσο νόστιμα φαγητά μπορούν να προκύψουν από ελάχιστα υλικά! Παράδειγμα το σημερινό μας …
Το σημερινό είναι ένα πιάτο αραβικής προέλευσης, πολύ διαδεδομένο στη Βόρεια Αφρική και ιδιαίτερα στο Μαρόκο. Χρώματα, μυρωδιές και γεύσεις …