Φακές της Σόνιας
Βράζουμε το νερό μας και στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι, τις φακές και το αλάτι και αφήνουμε να βράσουν για …
Βράζουμε το νερό μας και στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι, τις φακές και το αλάτι και αφήνουμε να βράσουν για …
Μια παλιά συνταγή της Θράκης συνδυάζει αργοψημένα ρεβίθια με κόκαλα μοσχαρίσια και το μεδούλι τους για να δώσει μια διαφορετική …
Συνεχίζουμε με τις ξεχασμένες συνταγές μας και αμέσως μετά θα συνεχίσουμε με τις φθινοπωρινές μας. Πάλι παντός καιρού είναι και …
Χειμωνιάτικη πεντανόστιμη σούπα!!! Φασολάδα με σύγκλινο Μάνης και ξινολάχανο από τον Chef Βασίλη Καρανικόλα.
Μια παραδοσιακή συνταγή για τους πιο νόστιμους γίγαντες στο φούρνο!! Αν θέλουμε τηγανίζουμε ελαφρά χοντρές ροδέλες χωριάτικου λουκάνικου και προσθέτουμε …
Ένα από τα ωραιότερα και θρεπτικότερα πιάτα της Ελληνικής κουζίνας….
Πεντανόστιμα ρεβύθια, με λαχανικά που δεν φαίνονται στο πιάτο!
Μέρες Σαρακοστής και τα μαγειρέματα στο σπίτι γίνονται πιο υγιεινά, πιο θρεπτικά και πιο δημιουργικά. Τι εννοώ λέγοντας πιο δημιουργικά; …
Ε ναι λοιπόν με κατάφερε ο άτιμουλης να δοκιμάσω άλλη συνταγή μετά από πολύ καιρό!…
Εγώ, προσωπικά, φροντίζω πάντα η χορτοφαγία να αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος της διατροφής μου. Κάνει καλό, πώς να το κάνουμε; …
Συνήθως όποτε τα μαγειρεύω τα κάνω με λεμόνι και σχεδόν σούπα όμως αυτή τη φορά τόλμησα να κάνω κάτι το …
Όποιος έχει φάει μετά θέλει να τους τρώει μόνο έτσι ειλικρινά!!! Τελευταίο περιστατικό μια φίλη που δεν έτρωγε ποτέ της …
υλικά 150ml ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ξερά (200γρ) 2 σκελίδες σκόρδο 2 μέτρια καρότα 2 κοτσάνια σέλερι 1 γλυκοπατάτα άσπρη (360γρ) …
Από την κατηγορία όσπρια, τα ρεβύθια αποτελούν την σίγουρη προτίμησή μου, ειδικά όταν ξεκινά να κρυώνει ο καιρός, σ΄αυτή τη …
Vegan Σουτζουκάκια με κιμά από φακές. Λίγα μυστικά ακόμα Όταν ψηθούν τα σουτζουκάκια τα βάζουμε μέσα στην έτοιμη σάλτσα μας. …
.Οταν τα όσπρια μεταμορφώνονται..!!
Ένα όσπριο μάλλον καταφρονημένο τώρα πια και που κάποιοι ίσως δεν γνωρίζουν καν την ύπαρξη του. Τα κουκιά τρώγονται φρέσκα …
Η πιπεριά στο συγκεκριμένο φαγητό προσθέτει μια πολύ νόστιμη νότα στον ουρανίσκο και στο μάτι.