Πάστα φλώρα !!!!
Η ποιο εύκολη!!!!Η ποιο τριφτή !Η ποιο γευστική Υπέροχη ΠΑΣΤΑ ΦΛΏΡΑ!!!!! Υλικά::200 γρ βούτυρο αγελαδινό,100 γρ ζάχαρη άχνη,1 αυγό,480 γρ …
Η ποιο εύκολη!!!!Η ποιο τριφτή !Η ποιο γευστική Υπέροχη ΠΑΣΤΑ ΦΛΏΡΑ!!!!! Υλικά::200 γρ βούτυρο αγελαδινό,100 γρ ζάχαρη άχνη,1 αυγό,480 γρ …
Δεν θυμάμαι από που την αντέγραψα τη συνταγή αυτή αλλά πάντα ακολουθώ την ίδια για σίγουρη επιτυχία!
Είναι η συνταγή της αγαπημένης μου ξαδέλφης της Ευγενίας,που δεν αποτυγχάνει ποτέ.
Η συνταγή του Άκη Πετρετζίκη όπως ακριβώς τη παρουσίασε στο μπλόγκ του. Είναι η πιο νόστιμη πάστα φλώρα που έχω …
Εαν σας αρέσει η πάστα φλώρα έχω για εσάς μία συνταγή που σίγουρα θα σας αρέσει πολύ αλλά ταυτόχρονα ξεφεύγει …
Η πάστα φλώρα είναι ένα μοναδικό γλυκό για όλες τις ώρες!! Ελαφριά και υγιεινή πάστα φλώρα με μαρμελάδα της επιλογής …
Υλικά: για ένα στρογγυλό ταψί με διάμετρο 30cm: 200γρ βούτυρο( σε θερμοκρασία δωματίου) 1 αυγό (σε θερμοκρασία δωματίου) 150γρ ζάχαρη …
Φθινοπωρινό απόγευμα. .Και δεν ξέρεις τι να κάνεις. ..;; Υπάρχει λύση
Είναι εύκολη, έχει νόστιμη τραγανή και αφράτη βάση – μπισκοτένια με άρωμα πορτοκαλιού και βάζεις για γέμιση το φρούτο που …
Η πάστα φλώρα είναι ένας αγαπημένος και επιτυχημένος τρόπος για να “διώξετε” μαρμελάδες που έχουν περισσέψει, πριν φτιάξετε καινούρια σοδειά.Η …
Η αγαπημένη μου πάστα φλώρα είναι τραγανή σαν μπισκότο. Με όποια μαρμελάδα έχω έτοιμη για κατανάλωση στο ντουλάπι μου. Αυτή …
Ε μη μου πεις τώρα ότι δεν λατρεύεις αυτό το θεϊκό γλυκό! Η καλύτερη επιλογή για να συνοδέψεις το απογευματινό …
Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς διάφορες συνταγές, ανάποδες μηλόπιτες, τριφτές μηλόπιτες, κέικ σαν μηλόπιτες, αλλα επειδή μηλόπιτα με κρέμα και σε …
Η συνταγή του Άκη Πετρετζίκη όπως ακριβώς τη παρουσίασε στο μπλόγκ του. Είναι η πιο νόστιμη πάστα φλώρα που έχω …
Υλικά για στρογγυλή ταρτιέρα 26-28 εκ.: 200 γρ. ζάχαρη άχνη 180 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 κοφτό κ.γλ. μπέικιν …
Αλλά το σημερινό post είναι αφιερωμένο στο δεύτερο παράγωγο του χαρουπιού, την χαρουπόσκονη! Xαρουπόσκονη, είχα χρησιμοποιήσει και για την συνταγή …
100 γρ. άχνη ζάχαρη 200 γρ. βούτυρο αγελάδος (να είναι κρύο από το ψυγείο) 1 αυγό μεσαίου μεγέθους 300 γρ. …
Η ιδέα της πάστα φλώρας στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού εξαφανίστηκε μέσα σε δύο μέρες!Ετσι κι αλλιώς δεν είναι ιδιαίτερος …
Υλικά Για την τάρτα 450 γραμ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γραμ ζάχαρη 1 πακέτο 250 γραμ βούτυρο μαλακό 1/2 …
Υλικά – 100 γρ. ζάχαρη άχνη – 200 γρ. βούτυρο κρύο – 1 αυγό μεσαίο – 300 γρ. αλεύρι – …