Ριζότο με θαλασσινά (ή γαρίδες)
Για το ριζότο θαλασσινών χρησιμοποιούμε ζωμό ψαριού με λαχανικά, κρεμμύδι αλλά και πράσο που δίνει γλύκα, ένα-δύο πρέζες κρόκο Κοζάνης …
Για το ριζότο θαλασσινών χρησιμοποιούμε ζωμό ψαριού με λαχανικά, κρεμμύδι αλλά και πράσο που δίνει γλύκα, ένα-δύο πρέζες κρόκο Κοζάνης …
Ήρθε όμως η ώρα να μοιραστώ μαζί σας και το άλλο μυδοπίλαφό μου, το κοκκινιστό, που ανταγωνίζεται σε γεύση την …
Πιλάφι με καβουρόψιχα, ένα πολύ νόστιμο κυρίως πιάτο. Το πιλάφι είναι αρωματισμένο με σαφράν και σερβίρεται με σάλτσα από φρέσκια …
Ριζότο με χάβαρα, ένα πολύ νόστιμο πιάτο, εύκολο στην ετοιμασία. Ένα απλό αλλά γευστικό ριζότο, ιδανικό για ένα μεσημεριανό γεύμα …
Το ριζότο με καβουρόψιχα είναι ένα πιάτο γευστικό και ελαφρύ. Επιπλέον, είναι εύκολο και γρήγορο στην προετοιμασία, ένα πιάτο που …
Το φημισμένο μαύρο ριζότο, με το μελάνι της σουπιάς, είναι μια παραδοσιακή συνταγή, που προέρχεται απο την Τοσκάνη. Ομολογώ ότι …
Ένα risotto με γεύσεις και αρώματα από απανταχού της ελληνικής γης και θάλασσας. Και τι γεύσεις!!! Και τι αρώματα!!! Εάν …
Θα φτιάξετε τoν ζωμό σιγοβράζοντας 2-3 κιλά διάφορα θαλασσινά και καβούκια από αστακό, γαρίδες κλπ. για 40 λεπτά μαζί με …
Η παέγια θαλασσινών είναι ένα από τα πιο γνωστά αλλά και πιο νόστιμα ισπανικά πιάτα. Αυτή η συνταγή έχει πολλές παραλλαγές. Η …