Πέστο από αρακά
Το πέστο που λέτε το λατρεύω! Να ζήσουν οι Γενοβέζοι που το εφηύραν! Χαχαχα! Το αγαπημένο μου είναι το κλασικό …
Το πέστο που λέτε το λατρεύω! Να ζήσουν οι Γενοβέζοι που το εφηύραν! Χαχαχα! Το αγαπημένο μου είναι το κλασικό …
Σως / ντρέσινγκ για Σαλάτες με Ταχίνι, μουστάρδα, μέλι αλλά και ένα μυστικό συστατικό που θα σε κάνει να κλάψεις …
Αυτή είναι η συνταγή που μου έφτιαχνε η πεθερά μου γιά να συνοδεύω το βραστό ψάρι.Εγώ πλέον την χρησιμοποιώ παντού,έχει …
Σου αρέσει η μαγιονέζα αλλά σκέφτεσαι τις θερμίδες και τα συντηρητικά των έτοιμων προϊόντων ενώ oi light επιλογές σου φαίνονται …
Κάποια τέτοια στιγμή, μια στιγμή επιθυμίας για διαφορετική γεύση ήταν κι αυτή που γέννησε αυτό το δίχρωμο dip μελιτζανοπιπεριάς και …
Ειδκά το καλοκαίριτα ντιπ έχουν την τιμητική τους και βρίσκονται πάντα στο ψυγείο μου. Τρανή απόδειξη τούτο το ντιπ με …
Και βέβαια μια ταιριαστή σαλάτα! Μια σάλτσα με ταχίνι που προοριζόταν για ντρέσινγκ στην πράσινη σαλάτα μας αλλά επειδή περίσσεψε …
Οπότε μου μπήκε η ιδέα στο μυαλουδάκι μου ότι πρέπει άμεσα να φτιάξω και γουακαμόλε και vegan chili con carne. …
Η σάλτσα με ρίγανη είναι ιδανική για να δώσουμε γεύση σε ψητά ή βραστά ψάρια. Η ρίγανη είναι ένα ενδημικό …
Σήμερα θα μαγειρέψουμε ένα λατρεμένο ντιπ που μας έρχεται από τη Συρία κ ακούει στο εξωτικό όνομα μουχαμάρα (άσχετο, αλλά …
Η φρεσκάδα του μαϊντανού, η σπιρτάδα της κάπαρης και η πλούσια γεύση των φιστικιών μπλέκονται αρμονικά δίνοντάς μας ένα πέστο …
Οι Ρωμαίοι συνήθιζαν να λιώνουν σκόρδο και να το ανακατεύουν με διάφορα μυρωδικά εποχής και τυρί. Οι σύγχρονοι Ιταλοί μας …
Υλικά για 1 βαζάκι: 1 αβοκάντο ώριμο 100 γρ. ανθότυρο 1 κ.σ. τυρί cottage 3 λιαστές ντομάτες 1 κ.γλ. πάστα …
Υλικά Μαϊντανός 200 γρ Ψωμί ψίχα 100 γρ Κρεμμύδι ξερό 1 τεμ Ελαιόλαδο 6 -7 κουταλιές της σούπας Χυμός λεμονιού …
1 συσκευασία αραβικές πίτες μεσαίου μεγέθους λίγο ελαιόλαδο Για το ντιπ 3 ώριμα αβοκάντος 3 κ.σ. ψιλοκομμένο κρεμμύδι 2 κ.σ. …
Είναι τέλεια. Μπορούμε να τη συνδυάσουμε παντού. Στα σάντουιτς, σαλάτες, ορεκτικά, με λίγο φρέσκο ψωμί ή μια φρυγανιά, είναι απόλυτα …
Εάν δεν μας αρέσει η έντονη γεύση της κλασικής μαγιονέζας και θέλουμε μια πιο ελαφριά, που να μοιάζει με του …
Η μαγιονέζα, είναι μια πηχτή σάλτσα με βάση το αυγό, το ελαιόλαδο και προαιρετικά τη μουστάρδα, μαζί με ξύδι ή …
Ένα απλό ντρέσινγκ που πάει σε κρέας, χόρτα και σαλάτες και δίνει μοναδική γεύση.1 κούπα ελαιόλαδο 1/2 κούπα χυμό λεμονιού …
Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για πέστο που μπορεί να έχει χίλιες δυό εφαρμογές στα φαγητά σας. Η γεύση του; …