Τούρτα αμυγδάλου Νουγκατίνα.Αξίζει να την φτιάξετε!!
Για την βάση μαρέγκα αμυγδάλου 4 ασπράδια αυγών(τους κρόκους τους κρατάμε για την κρέμα) 100γρ ζάχαρη άχνη και λίγη ακόμα …
Για την βάση μαρέγκα αμυγδάλου 4 ασπράδια αυγών(τους κρόκους τους κρατάμε για την κρέμα) 100γρ ζάχαρη άχνη και λίγη ακόμα …
Υλικά : Για το παντεσπάνι : 4 κρόκους 4 ασπράδια 175 γρ. ζάχαρη 175 γρ. αμύγδαλα σε σκόνη 15 γρ. …
Για όλους τους αγαπημένους μας λοιπόν εορτάζοντες – την κορούλα και την μανούλα της Μαρίας μας, την κορούλα της Ειρήνης …
Ανάλαφρη, σχεδόν αφρός που ίπταται, άγλυκη, με γεύση αμυγδάλου και αισθητή την παρουσία του αλκοόλ. Νομίζω είναι το ιδανικό γλυκό.
Κανονικά είναι μια τάρτα, αλλά εγώ την έκανα τούρτα. Μοίρασα το μείγμα σε δυο φόρμες 24αρες και την έκανα τουρτα …
Μια υπέροχη τούρτα σε σχήμα καρδιάς με γέμιση κρέμας πατισσερί.
Υλικά για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι κοσκινισμένο 1 κ.σ. μπέικιν 1 βανίλια 1 κ.σ. λικέρ αμαρέτο …