Χοιρινό με δαμάσκηνα
Δεν έχω λόγια γι’αυτο το πιάτο. Απόλυτα αγαπημένο, από την πρώτη μπουκιά, όταν το δοκίμασα χρόνια πριν, στις Μηλιές στο …
Δεν έχω λόγια γι’αυτο το πιάτο. Απόλυτα αγαπημένο, από την πρώτη μπουκιά, όταν το δοκίμασα χρόνια πριν, στις Μηλιές στο …
Μήλα, Μήλα παντού! Λίγο πριν αποχαιρετησουμε το φθινόπωρο, ένα πιάτο εορταστικό και Κυριακάτικο με τα αγαπημένα φρούτα της εποχής. 1 …
Θα ξετρελαθεί ο ουρανίσκος σας!!! Αν επιλέξετε ένα καλό χοιρινό κρέας, το μαρινάρετε 1 μέρα πριν στην άλμη και το …
Αν και Πελοποννήσιος στην καταγωγή, μέχρι πρόσφατα δεν είχα καν ακούσει για το λαγωτό! Ίσως να μην είναι όμως και …
Εδώ είμαστε και πάλι, με μια τελείως χειμωνιάτικη πρόταση, εν όψει των κρύων ημερών που επιστρέφουν. Χοιρινό με κάστανα και …
Υλικά ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κιλό χοιρινή σπάλα κομμένη σε μικρά κομμάτια κόκκινο γλυκό πιπέρι,μαύρο πιπέρι και ρίγανη 1 …
Υλικά 1 κιλό σπάλα χοιρινή 1 μεγάλο κρεμμύδι 1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί 200 γρ. χυμό ντομάτας 1 ξύλο κανέλας 6 …
Υπέροχα μελωμένο χοιρινό με βερίκοκα (γίνεται και με δαμάσκηνα), με το τρυφερό σιγομαγειρεμένο κρέας μέσα στην πλούσια γλύκα των ξερών …
800 γρ. αλεύρι 1 κρασοπότηρο λάδι 1 κρασοπότηρο κρασί ή 1 σφηνάκι ξύδι νερό χλιαρό όσο χρειαστεί 1 κ.γ. αλάτι …
Αυτή είναι η συνταγή για αυθεντικούς λαχανοντολμάδες, με κάθε λεπτομέρεια, που κάνουν τη διαφορά. 2 αφράτα λάχανα 700 γρμ ψιλοκομμένο …