Ρύζι μπιριάνι με λαχανικά (Vegan Biryani)
Ρύζι μπιριάνι ή μπιργιάνι με λαχανικά και οπωσδήποτε Vegan Βiryani, το ινδικό αυτό πιάτο με τις πάμπολλες παραλλαγές, μαγειρεύεται πανεύκολα …
Ρύζι μπιριάνι ή μπιργιάνι με λαχανικά και οπωσδήποτε Vegan Βiryani, το ινδικό αυτό πιάτο με τις πάμπολλες παραλλαγές, μαγειρεύεται πανεύκολα …
δεν υπάρχει καλύτερο για να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου από ένα εύκολο σπιτικό παγωτό που δεν χρειάζεται παγωτομηχανή, ένα παγωτό …
Μ΄ένα φύλλο σφολιάτας και λίγα όμορφα φρούτα έχουμε μέσα σε σύντομο χρόνο ένα λαχταριστό καραμελένιο επιδόρπιο.Η Tarte Tatin γίνεται παραδοσιακά …
Το χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι είναι μια παραδοσιακή Ελληνική συνταγή που παίρνει τα πάνω της κατά τις νηστείες αλλά και… …
Το καλύτερο ψητό κοτόπουλο που έχω φάει!!!Η συνταγή είναι του κ.Λευτέρη Λάζάρου, με το δικό μου μαγειρευτικό γούστο.Βρήκα αυτή τη …
Γλυκό του κουταλιού μαύρο σταφύλι, με τις πολύ ιδιαίτερες μπλε-μαβιές αποχρώσεις, υπέροχα γευστικό και πολύ αρωματικό με την προσθήκη των …
Συναντάμε τα φυτά κάπαρης να φύονται ελεύθερα στη φύση. Είναι ένα μαγευτικό φυτό που αναπτύσσεται σε μέρη με πλήρη ηλιοφάνεια …
Το γιορτινό έξτρα αρωματικό ρύζι που ακολουθεί είναι το συνοδευτικό που μας έχει κλέψει την καρδιά οικογενειακώς και -μετά από …
Κοκκινιστό μοσχάρι. Εναλλακτικά βόδι, απλά αλλάζει ο χρόνος μαγειρέματος. Από εδώ και πέρα, αναφέρω μόνο μοσχάρι για ευνόητους λόγους
Μια υπέροχη ιδέα για αρωματικό και απολαυστικό κρασάκι, για να το απολαμβάνετε παρέα με φίλους τις κρύες νύχτες του χειμώνα …
Εθιστικό στην απλότητά του, βετζετέριαν πιάτο με λίγα βασικά υλικά και πολλά αρώματα. Ελαφρύ, ευωδιαστό κάρυ με πατάτες και ντομάτα …
Ευωδιαστό λικέρ, με κεχριμπαρένιο, διαυγές χρώμα και ελαφρύ άρωμα πικραμύγδαλου και κερασιών. Πίνοντας το, είτε ως απεριτίφ, είτε ως χωνευτικό …
Εκτός από τις κλασσικές μαρμελάδες, μου αρέσει κάθε χρόνο να φτιάχνω καινούργιες συνταγές! Δοκιμάζω διάφορους συνδυασμούς φρούτων, προσθέτω μπαχαρικά προσδοκώντας …
Με τόσο κρύο αυτες τις μέρες ειπα να σας ζεστάνω λιγάκι με ενα ευκολο και γρήγορο Λικέρ.. την ψημένη ρακί.. …
Κορόμηλα κόκκινα, μαβιά, πορτοκαλί ή πράσινα. Όποιο χρώμα κι αν έχουν τα κορόμηλα είναι πολύ γευστικά φρούτα για να καταναλωθούν …
Το σημερινό είναι ένα πιάτο αραβικής προέλευσης, πολύ διαδεδομένο στη Βόρεια Αφρική και ιδιαίτερα στο Μαρόκο. Χρώματα, μυρωδιές και γεύσεις …