ΕΛΑΦΙ ΚΡΑΣΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΚΥΔΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ
Σήμερα, των Θεοφανίων, που τελειώνει η εορταστική Χριστουγεννιάτικη περίοδος, αποφάσισα να σας δείξω πώς μαγείρεψα ελάφι για το μεσημεριανό τραπέζι …
Σήμερα, των Θεοφανίων, που τελειώνει η εορταστική Χριστουγεννιάτικη περίοδος, αποφάσισα να σας δείξω πώς μαγείρεψα ελάφι για το μεσημεριανό τραπέζι …
Μια τρομερή μακαρονάδα, παραλλαγή της μακαρονάδας με κιμά, με ένα μικρό twist που κάνει όλη τη διαφορά. Ο Δημήτρης σιγοψήνει …
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας ΑΡΩΜΑ 3 750 ml Κουμανταρία 500 γρ. κρεμμυδάκια στιφάδου 500 γρ. μανιτάρια 2 καρότα τριμμένα 3 …
Ένα παραδοσιακό καλοκαιρινό φαγητό, αλλαγμένο για να είναι υγιεινό. Η γέμιση περιέχει καστανό ρύζι και ροζ φακές, αντί για λευκό …
Υλικά για 4 μερίδες 2 χοιρινά κότσια 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 καρότα ψιλοκομμένα 500 ml μπύρα 125 ml κρέμα …
Η σούπα στην πιο πηκτή εκδοχή της, σαν κριθαράκι φούρνου, με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.Πώς μπορείς να κρύψεις ένα λάχανο; Ιδού. Η …
Εκτός από τις κλασσικές μαρμελάδες, μου αρέσει κάθε χρόνο να φτιάχνω καινούργιες συνταγές! Δοκιμάζω διάφορους συνδυασμούς φρούτων, προσθέτω μπαχαρικά προσδοκώντας …
1 κιλό σουπιές ½ κλων. σέλερι 1 κρεμμύδι 2 φύλλα δάφνης 2 αστεροειδείς γλυκάνισους 1 καρότο 1 κ.γ. κόκκους από …
1 κιλό πανσέτα χοιρινή 1 ζωμό κότας Knorr Σπιτικός 1 κρεμμύδι 1 καρότο 1 σκόρδο 1 σέλερι 3 αστεροειδείς γλυκάνισους …
1-1,5 κιλό χταπόδι 1 φινόκιο 1 κρεμμύδι 2 καρότα 3 σκελ. σκόρδο 1 ματσ. άνηθο 2 κλων. σέλερι 80 γρ. …
Η συνταγή που ακολουθεί ΔΕΝ είναι η παραδοσιακή συνταγή που ξέρουμε. Είναι εξαιρετικά αρωματική και εύγεστη συνταγή αλλά η υφή …
Η συνταγή αποτελεί μέρος του χριστουγεννιάτικου μενού 2011 του Jamie Oliver. Υπέροχη σάλτσα που “δένει” με τη χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα (αλλά …
Κυριακή σήμερα, ηλιόλουστη μέρα (παρόλο που μπήκε ο Νοέμβριος!) και γι’ αυτό αποφασίσαμε να φτιάξουμε ένα αγαπημένο κυριακάτικο φαγητό με …
2 κιλά σιδηρόδρομος μοσχαρίσιος 2 καρότα 2 κλωνάρια σελερι 1 κρεμμύδι 1 μπουκάλι αγιωργίτικο κόκκινο κρασί 1 λίτρο ζωμό κότας …
Το σημερινό είναι ένα πιάτο αραβικής προέλευσης, πολύ διαδεδομένο στη Βόρεια Αφρική και ιδιαίτερα στο Μαρόκο. Χρώματα, μυρωδιές και γεύσεις …