Σολομός με κρεμώδη σάλτσα
Για τη σάλτσα Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να …
Για τη σάλτσα Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να …
…
Από τα πιάτα με ψάρι που θα σας ξαφνιάσει το πόσο εύκολα και γρήγορα θα τα τελειώσουν τα παιδιά σας!!! …
700 γρ. λαβράκι 3 κ.σ. ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι 2 μελιτζάνες φλάσκες 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak 1 σκελ. σκόρδο 10 ml ξίδι …
650 γρ. φιλέτο πέρκας 1 φλ. φρυγανιά τριμμένη Ελαιόλαδο Αλάτι-πιπέρι 1 κιλό πατάτες 2 κ.σ. γάλα 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak …
Μπορεί να μην φτιάχνω συχνά ψάρι, αλλά όταν φτιάχνω το κάνω νόστιμο 🙂 Η παρακάτω συνταγή έγινε στα πλαίσια “μαγειρεύω …
2 τεμ. λαβράκια (800γρ/ένα) 1 ποτ. κρασί Chardonnay 2 τεμάχια ψιλοκομμένα φρέσκα μυρωδικά κρεμμυδάκια 1 τεμάχιο ψιλοκομμένο σέλερι 10 γρ. …
Φιλέτα γλώσσας με κονιάκ και μέλι Υλικά 4 φιλέτα γλώσσας 2 κουτ. σούπας μέλι 1 κουτ. σούπας μουστάρδα 1 κουτ. …
2 φιλέτα λαβράκι (1 κιλό) 250 γρ. σπαράγγια 250 γρ. καρότα baby αλάτι, πιπέρι Για τη σάλτσα κόκκαλα των ψαριών …