Τούρτα αμυγδάλου
Υλικά Για το παντεσπάνι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 200 γρ κοσκινισμένο Αυγά 4 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 250 γραμ Μπέικιν πάουντερ …
Υλικά Για το παντεσπάνι Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 200 γρ κοσκινισμένο Αυγά 4 τεμ σε θερμοκρασία δωματίου Ζάχαρη 250 γραμ Μπέικιν πάουντερ …
ΥΛΙΚΑ: 80 γρ. νερό 210 γρ. ασπράδια (5 αυγά περίπου) 250 γρ. ζάχαρη ψιλή + 50 γρ. Άρωμα βανίλιας λίγο …
Για όσους προτιμούν τις λευκές τούρτες, η αμυγδάλου είναι η Βασίλισσα. Έχει ένα βαθμό δυσκολίας μόνο στα καραμελωμένα αμύγδαλα, αλλά …
Κανονικά είναι μια τάρτα, αλλά εγώ την έκανα τούρτα. Μοίρασα το μείγμα σε δυο φόρμες 24αρες και την έκανα τουρτα …
Υλικά 1 ανανάς κομμένος σε ροδέλες Μίγμα α’ 3 στρογγυλά φύλλα Λευκό Παντεσπάνι διαμέτρου μέχρι 20 εκ. 500 γρ. γάλα …
Υλικά για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι κοσκινισμένο 1 κ.σ. μπέικιν 1 βανίλια 1 κ.σ. λικέρ αμαρέτο …
Έτσι η μαστίχα έγινε φυσικό εσάνς αμυγδάλου και η εξωτερική σαντιγύ διακόσμησης έγινε σαντιγύ σοκολάτας για να … παρηγορηθούν οι …