Σολομός με κρεμώδη σάλτσα
Για τη σάλτσα Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να …
Για τη σάλτσα Λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το πολύ ψιλοκομμένο κρεμμύδι για λίγα λεπτά να μαλακώσει, φροντίζοντας όμως να …
Σκέψου τώρα ένα Cheesecake με ανθότυρο, τυρί κρέμα, τραγανό μπισκότο από μελομακάρονα, φλούδες από σοκολάτα και μέλι σε κάθε του …
Βάζουμε το λάχανο 1-2 μέρες πριν ή και περισσότερο, αν θέλουμε, στη κατάψυξη, ολόκληρο όπως είναι σε μια σακούλα. Από …
Υλικά: Για το κανταΐφι 450 γρ φύλλο κανταΐφι 170 γρ βούτυρο γάλακτος (λιωμένο) 80 γρ φιστίκια Αιγίνης Για την κρέμα …
Αρχικά την δοκίμασα από περιέργεια, καθώς ο τρόπος παρασκευής της είναι εντελώς ανορθόδοξος! Μηλόπιτα χωρίς ζύμη, χωρίς να αναμείξετε τα …
Για την κρέμα λεμόνι 1 λίτρο γάλα φρέσκο πλήρες 180 γρ ζάχαρη 4 φρέσκα μεσαία αβγά 100 γρ κορν φλάουρ …
ΤΌΡΤΑ ΜΑΡΓΚΕΡΊΤΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΚΕΪΚ Η torta margherita είναι ένα από τα πιο κλασσικά κέικ της ιταλικής ζαχαροπλαστικής και …
Μια συνταγή για κλασσικό cheesecake, που θα απολαύσετε παρέα με την οικογένεια και τους φίλους σας. Για φόρμα 23 εκ. …
Για το Ceasar dressing. 200 γρ γιαούρτι στραγγιστό. 200 γρ μαγιονέζα. 1 κτσ μουστάρδα Ντιζόν ή μία πικάντικη. 40 ml …
είπα φέτος να δοκιμάσω βασιλόπιτα τσουρέκι και μου άρεσε πολύ. Είναι αρωματική, με αρώματα επεριδοειδών που μας αρέσουν, αφράτη και …
Σε αυτήν τη Γλυκιά Τάρτα τα Μύρτιλα ενώθηκαν με το άρωμα του λεμονιού και το φύλλο κρούστας, διπλωμένο σε σχήμα …
60 γρ βούτυρο ( 3 3/12 κουταλιές της σούπας) και λίγο παραπάνω για το άλειμμα του σκεύους ¾ της κούπας …
Υλικά για 4 άτομα: 150 γρ ρεβύθια μουλιασμένα αποβραδίς σε νερό και καλά στραγγισμένα 100 γρ ρύζι νυχάκι, μουλιασμένο για …
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Τα γιουβαρλάκια είναι πιάτο που θυμίζει κρύο, χουχουλιαρικες στιγμές στο σπίτι, πάνω από ένα πιάτο καυτή σούπα. Σήμερα όμως, μια …
Ανακατεύουμε τη ζάχαρη μαζί με το αμύγδαλο, τα αβγά, το χυμό και το ξύσμα. Στο τέλος προσθέτουμε το βούτυρο. Ομογενοποιούμε …
Η συνταγή για την πιο νόστιμη γαλοπούλα που έχετε φάει ποτέ. Γεμιστή με δαμάσκηνα, βερίκοκα και ξηρούς καρπούς. Ιδανική για …
Η συνταγή για ένα εύκολο, παραδοσιακό γλυκό που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε στο σπίτι. Διαφορετικό γαλακτομπούρεκο με ρυζάλευρο. Θα ξετρελάνετε …
Υλικά 1/2 κούπα βούτυρο (125 γραμμ.) 1/2 κούπα άχνη ζάχαρη 1 κουταλιά λικέρ λεμόνι – λιμοντσέλο 1/4 κουταλάκι κουρκουμά σε …
Χιτ καλοκαιρινή τάρτα με κεράσια. Με υπερτραγανή βάση από σαβαγιάρ και αμύγδαλα, βανιλάτη κρέμα ντιπλομάτ (ή μπαβαρουά), μεγάλα κεράσια Βοδενών …