Μηλόπιτα με κρέμα
Η αγαπημένη μου Μηλόπιτα, συνταγή της Αργυρούλας μου. Μιλούσα μαζί της και της έλεγα ότι είναι η αγαπημένη μου συνταγή. …
Η αγαπημένη μου Μηλόπιτα, συνταγή της Αργυρούλας μου. Μιλούσα μαζί της και της έλεγα ότι είναι η αγαπημένη μου συνταγή. …
200γρ βούτυρο 360γρ φρέσκο γάλα 3 αυγά 400γρ ζάχαρη 1 κουταλάκι κανέλα 1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας 4-6 μήλα κανέλα ζάχαρη …
Υλικά 1 πακέτο φύλλο κρούστας για γλυκά 180 γρ. βούτυρο αγελάδος, λιωμένο Υλικά για την κρέμα 1 κιλό φρέσκο γάλα, …
Υλικά 1 πακέτο φύλλα Κρούστας 1½ λίτρο φρέσκο γάλα 200 γραμμ. (1 φλ. & 2 κ.σ γεμάτες) …
Σήμερα σας έχω την πιο αφράτη..τη πιο μυρωδάτη και τη πιο “μηλόπιτα” από όλες τις μηλόπιτες που έχετε δοκιμάσει! Τραγανή …
Υλικά συνταγής 1 πακέτο φύλλα Κρούστας 1½ λίτρο φρέσκο γάλα 200 γραμμ. (1 φλ. & 2 κ.σ …
Φτιάξτε μια τέλεια και πανεύκολη μπουγάτσα με την τέλεια συνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου! Υλικά – 1 πακέτο φύλλα Κρούστας – …
Το σημερινό μας γλυκάκι είναι μια πασχαλινή συνταγή με ιταλικές ρίζες.Είναι ένα γλυκό πολύ γευστικό, απίστευτα αρωματικό και με υφή …
Μπουγάτσα με κρέμα Υλικά 1 πακέτο φύλλο κρούστας 150 γρ. βούτυρο λιωμένο 1 1/2 λίτρο φρέσκο γάλα 200 γρ. σιμιγδάλι …
Οι Έλληνες της Μικρασίας έφεραν μαζί τους το μυστικό για το μοναδικό, κριτσανιστό φύλλο της μπουγάτσας. Και οι Θεσσαλονικείς το …
Μετά από την καταπληκτική μπουγάτσα κρέμα-σοκολάτα, τώρα και σε ατομική μπουγάτσα με δύο κρέμες, και δύο σοκολάτες. Με μια κρέμα …
Η τόρτα τενερίνα είναι ένα παραδοσιακό γλυκό απο την Φερράρα. Πλούσια σοκολατένια γεύση, με μαλακή, σχεδόν κρεμώδη καρδιά και καλυμμένη …
Ένα αγαπημένο γλυκάκι, σε μια πιο γρήγορη εκδοχή… Υλικά: 1 πακέτο σφολιάτα (2 φύλλα) 1 λίτρο γάλα φρέσκο 1 …
Υλικά συνταγής 1 πακέτο (450 γρ.) φύλλο Πολίτικο για γλυκα 150 γρ. βούτυρο γάλακτος λιωμένο 1 λίτρο φρέσκο γάλα 200 …
Πρόκειται για ατομικά μπουγατσάκια, πανεύκολα και πεντανόστιμα. Άσε που τα πιτσιρίκια τρελαίνονται. Ιδανικά και για μπουφέ, αλλά και για… ξαφνικούς …
Μπουγάτσα με υπέροχη αφράτη κρέμα!!!…
…αν πούμε να φτιάξουμε μπουγάτσα στο σπίτι υπάρχουν δύο τρεις εκδοχές, πολύ πολύ γνωστές. Η μία με φύλλο κρούστας και …
Το φυλλο με το οποιο φτιαχνεται η μπουγατσα, απο τους ειδικους τεχνιτες στα μπουγατσαδικα, ειναι το λεγομενο “φυλλο αερος”. Το …
Η Κυριακάτικη λιχουδιά που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή απλή και με σίγουρη επιτυχία. Υλικά 5 φλιτζάνια τσαγιού γάλα φρέσκο 2 …