Τραγανά φαλάφελ με κρούστα από σουσάμι και δροσερή σος γιαουρτιού
Είναι πραγματικά το απόλυτο crunchy φαλάφελ για κάποιον που τρώει το ψωμένιο τελείωμα της πίτσας, τις γωνίες από την πίτα, …
Είναι πραγματικά το απόλυτο crunchy φαλάφελ για κάποιον που τρώει το ψωμένιο τελείωμα της πίτσας, τις γωνίες από την πίτα, …
Υλικά συνταγής 700 γρ. μπουκετάκια μπρόκολου (χωρισμένα) 330 ml μπίρα 2/3 φλιτζανιού κεφαλογραβιέρα τριμμένη 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό ή …
Σαλάτα το λέμε γιατί τρώγεται κρύο αλλά εμείς το έχουμε για ένα πολύ νόστιμο και ελαφρύ γεύμα και μας αρέσει …
Εμείς σήμερα φτιάξαμε ένα πιάτο αρκετά πρωτότυπο, με πρώτη ύλη το μοσχαρίσιο συκώτι, μπόλικα μπαχαρικά και γιαούρτι! Η γεύση του …
Όχι μόνο κρεατικά την τσικνοπέμπτη βρε παιδιά, όχι για εμάς τουλάχιστον που γιορτινό τραπέζι δεν νοείται χωρίς μεζεδάκια. Αυτό το …
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 3 κουταλιές ελαιόλαδο 400γρ κιμά μοσχαρίσιο 2 κουταλιές κύμινο 1-2 μικρές αποξηραμένες καυτερές …
Υλικά: 1 φλ.τσ. κριθαράκι 1 κονσέρβα καλαμπόκι, που έχουμε στραγγίσει 1 κονσέρβα μαύρα φασόλια, που έχουμε στραγγίσει ( προαιρετικά) 20 …
Μετά το κλασικό χούμους λοιπόν, ακολουθεί η συνταγή Νο 2 της τριλογίας των αραβικών, με τα καταπληκτικά φαλάφελ ή για …
Το κοτόπουλο τηγανητό.. στο φούρνο, είναι η ελαφριά εκδοχή του κοτόπουλου πανέ, με μια κρούστα λίγο διαφορετική από τη συνηθισμένη. …
Υλικά 500 γρ βρασμένα ρεβίθια 4 φρέσκα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια 1 αυγό 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις …
Υλικά της συνταγής μας 700 γρ. μοσχαρίσιο κιμά από σπάλα 300 γρ. κιμά αρνίσιο από μπούτι 2 πιπεριές Φλωρίνης τριμμένες …
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 250 γρ.ρεβιθια μια χουφτα μαιντανο 1κ.γ. κολιανδρο 2 σκ.σκορδο λιγο τζιντζερ σε σκονη λιγο μπαχαρι σε σκονη λιγο …
Αυτό το φαγητο είναι από τα αγαπημένα του άντρα μου καθώς “μυρίζει” μανούλα!!! Η γλυκιά μου η πεθερούλα μου το …
Η Enchilada είναι η μεξικάνικη κρέπα. Τορτίγια από καλαμπόκι γεμισμένη με κρέας, λαχανικά, θαλασσινά ή ότι άλλο θέλετε. Τη περιχύνετε …
Μια νόστιμη μελιτζανοσαλάτα με ταχίνι, ευωδιαστή.
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό…
Από την Ελένη Ψυχούλη…