ΑΡΝΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΡΥΖΙ ΑΒΓΟΛΕΜΟΝΟ
Όπως θα διαβάσατε και στον τίτλο της συνταγής, το σημερινό φαγητό συνδυάζει το κλασικό κοκκινιστό που όλοι γνωρίζουμε, με το …
Όπως θα διαβάσατε και στον τίτλο της συνταγής, το σημερινό φαγητό συνδυάζει το κλασικό κοκκινιστό που όλοι γνωρίζουμε, με το …
Σήμερα, των Θεοφανίων, που τελειώνει η εορταστική Χριστουγεννιάτικη περίοδος, αποφάσισα να σας δείξω πώς μαγείρεψα ελάφι για το μεσημεριανό τραπέζι …
Υλικά συνταγής 800 γρ. φιλέτο χοιρινό ή μοσχαρίσιο ½ μπουκάλι κόκκινο κρασί 4-5 μικρά, ξερά κρεμμυδάκια 2-3 κόκκοι μπαχάρι 1 …
Ενα φαγητο ολο νοστιμια..σκετο λουκουμακι!!! Δικο σας!!!
Ένα μελωμένο χειμωνιάτικο πιάτο! Ένα φαγητό μαγειρευτό δοκιμασμένο πολλές φορές. Γιατί εμείς τα κοκκινιστά τα αφήνουμε για το καλοκαίρι και …
1 μπούτι αρνί 6 πατάτες 2 καρότα Χυμό από 1 λεμόνι Χυμό από 1 πορτοκάλι 2 κ .σ. μουστάρδα 6 …
Το οσομπούκο που δεν είναι άλλο από το μοσχαρίσιο κότσι (ένα πολύ εύγεστο και οικονομικό κομμάτι κρέατος με μεδούλι στο …
Το οσομπούκο ή ossobuco στα ιταλικά (από το osso=κόκκαλο και buco=τρύπα) που στα ελληνικά δεν είναι άλλο από το μοσχαρίσιο …
Όταν ακούμε για φαγητό με κουνέλι ή λαγό, που πάει το μυαλό μας; Ναι, ακριβώς· η πρώτη σκέψη είναι να …
Πανεύκολη συνταγή… Υλικά 1,6-1,8 κ. κουνέλι 3 σκελίδες σκόρδο 1 κούπα μαυροδάφνη 1 π. κρασιού ξύδι 2 φύλλα δάφνη δεντρολίβανο …
υλικά (για 6 άτομα) 1 χοιρινό ρολό γεμιστό 2kg 750ml κόκκινο ξηρό κρασί 1 πορτοκάλι 1/2 μήλο τριμμένο με την …
Μπελαλίδο και χρονοβόρο φαγητό το σημερινό, αλλά πραγματικά υπέροχο!Αξίζει και τον κόπο και τον χρόνο, θα γλείφουν όλοι τα δάχτυλά …
Το brasato al barolo (μπραζάτο αλ μπαρόλο), είναι μια απο τις πιο χαρακτηριστικές παραδοσιακές συνταγές της περιοχής του Πιεμόντε (Τορίνο). …
Το γκιούλμπασι είναι ενα πιάτο με αδιαμφισβήτητες καταβολές εξ’ ανατολων… Αποτελείται απο κομμάτια ψαχνού κρέατος, βασικά αρνιού αλλά και συχνά ανακατεμένο …
Υλικά:1 κιλο μοσχαρίσιο συκώτι½ φλυτζανι ελαιόλαδο1κ.σ. πελτέ ντομάτας1κουτι ψιλοκομμενα τοματακια1/2 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί1 σφηνακι μπαλσαμικο ξυδι.2 φυλλα δαφνης4-5 σπορους …
Υλικά 1 ½ κιλό μοσχαράκι από κιλότο η νουα σε διχτάκι η με σπαγγο δεμένο σε ρολό . 1 ματσάκι …
“Στρακόττο” (stracotto ή στο τοπικό ιδίωμα stracòt) στα ιταλικά σημαίνει παραβρασμένο. Ουσιαστικά, πρόκειται για ενα κοκκκινιστό μοσχαράκι, το οποίο ανακατεύτηκε …
ΥΛΙΚΑ (για 4 ατομα) 1 κατσικίσιο μπουτάκι μεγάλο 2 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κούπα κρασί λευκό …
Μια δεμένη, κοκκινιστή μαγειρίτσα είναι το μανιάτικο ρεγάλι, χωρίς έντερα και χόρτα ή μαρούλια, που σερβίρεται σαν σάλτσα πάνω σε …