Αυθεντική σάλτσα ραγού μπολονέζ
Στην Ελλάδα τη σάλτσα Μπολονέζ, την ξέρουμε ως σάλτσα με κιμά, παρόλα αυτά στην Μπολόνια η κλασσική σάλτσα ραγού αποτελείται …
Στην Ελλάδα τη σάλτσα Μπολονέζ, την ξέρουμε ως σάλτσα με κιμά, παρόλα αυτά στην Μπολόνια η κλασσική σάλτσα ραγού αποτελείται …
Κλασσικό φαγητό και αξεπέραστο! 1,5 κιλό μοσχάρι χτένι,κομμένο σε μικρά κομμάτια ,πλυμένο και καλά σκουπισμένο σε θερμοκρασία δωματίου. 2 κρεμμύδια …
1 κιλό μοσχάρι από το ποντίκι ή τη λάπα κομμένο σε μικρά κομμάτια ½ κιλό ρεβίθια 1 Knorr «Σπιτικός» Ζωμός …
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας 1 “Σπιτικό” ζωμό βοδινού Knorr 1 ποτήρι γλυκό κρασί 200 γρ. Ελαιόλαδο 2 κ. σ. μαϊντανό …
Ένα εξαιρετικό πιάτο με μοσχάρι και λαχανικά για το εορταστικό σας, και όχι μόνο, τραπέζι. Μια παραδοσιακή γαλλική συνταγή της …
1 κιλό χτένι μοσχαρίσιο 1 πράσο (μόνο το λευκό μέρος) 1 κρεμμύδι 1 κ.σ. αλεύρι 100 ml λευκό κρασί 250 …
Δεν ξέρω να σας πω ακριβώς, ποιό είναι το μυστικό για την τόση νοστιμιά! Ίσως το εξαιρετικό (και οικονομικό) κομμάτι …
Το μοσχάρι είναι η δεύτερη επιλογή μου μετά το κοτόπουλο όταν πρόκειται να μαγειρέψω κρέας. Ψάχνοντας για ιδέες, έπεσα πάνω …
Από τον Chef Χρήστο Αθανασιάδη Ημέρα προβολής 27/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 500 γρ. μοσχάρι σε …
Ένα από τα διάσημα, παραδοσιακά φαγητά της Τούρκικης Κουζίνας είναι το hünkâr beğendi! Το κοκκινιστό κρέας με τον πουρέ μελιτζάνας …
Στην Ελλάδα συνηθίζουμε να μαγειρεύουμε το μοσχάρι με ντομάτα, σε στυλ κοκκινιστό. Εμείς θα σας προτείνουμε μια συνταγή λίγο διαφορετική …
Μια γνήσια γαλλική συνταγή από την Βουργουνδία.
Επίσης με όσους είναι αρχάριοι στην μαγειρική, από τις πρώτες συνταγές που θα θελήσει να μάθει είναι το κοκκινιστό, με …