Κερκυραϊκο σοφρίτο
Το Κερκυραϊκο Σοφρίτο είναι μια κλασική και αγαλημένη συνταγή και εδώ θα βρείτε την ξεχωριστή εκτέλεση του
Το Κερκυραϊκο Σοφρίτο είναι μια κλασική και αγαλημένη συνταγή και εδώ θα βρείτε την ξεχωριστή εκτέλεση του
Ένα γιορτινό Κυριακάτικο φαγητό για την οικογένεια μαζεμένη γύρω από το τραπέζι, πολύ νόστιμο με ωραία αρώματα. Υλικά: 1 κ. – 1.200 …
Στην Ελλάδα τη σάλτσα Μπολονέζ, την ξέρουμε ως σάλτσα με κιμά, παρόλα αυτά στην Μπολόνια η κλασσική σάλτσα ραγού αποτελείται …
Mεζές σε μπουκιές-ντόμινο για κρασί, μπίρα, τσίπουρο ή ούζο. Η τηγανιά με μοσχάρι, άρωμα δενδρολίβανου και ολόκληρες μικρές πατάτες αναβαθμίζει …
Κλασσικό φαγητό και αξεπέραστο! 1,5 κιλό μοσχάρι χτένι,κομμένο σε μικρά κομμάτια ,πλυμένο και καλά σκουπισμένο σε θερμοκρασία δωματίου. 2 κρεμμύδια …
1 κιλό μοσχάρι από το ποντίκι ή τη λάπα κομμένο σε μικρά κομμάτια ½ κιλό ρεβίθια 1 Knorr «Σπιτικός» Ζωμός …
1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας 1 “Σπιτικό” ζωμό βοδινού Knorr 1 ποτήρι γλυκό κρασί 200 γρ. Ελαιόλαδο 2 κ. σ. μαϊντανό …
Ένα εξαιρετικό πιάτο με μοσχάρι και λαχανικά για το εορταστικό σας, και όχι μόνο, τραπέζι. Μια παραδοσιακή γαλλική συνταγή της …
1 κιλό χτένι μοσχαρίσιο 1 πράσο (μόνο το λευκό μέρος) 1 κρεμμύδι 1 κ.σ. αλεύρι 100 ml λευκό κρασί 250 …
Δεν ξέρω να σας πω ακριβώς, ποιό είναι το μυστικό για την τόση νοστιμιά! Ίσως το εξαιρετικό (και οικονομικό) κομμάτι …
Το μοσχάρι είναι η δεύτερη επιλογή μου μετά το κοτόπουλο όταν πρόκειται να μαγειρέψω κρέας. Ψάχνοντας για ιδέες, έπεσα πάνω …
Από τον Chef Χρήστο Αθανασιάδη Ημέρα προβολής 27/11/2013. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ 500 γρ. μοσχάρι σε …
Ένα από τα διάσημα, παραδοσιακά φαγητά της Τούρκικης Κουζίνας είναι το hünkâr beğendi! Το κοκκινιστό κρέας με τον πουρέ μελιτζάνας …
Στην Ελλάδα συνηθίζουμε να μαγειρεύουμε το μοσχάρι με ντομάτα, σε στυλ κοκκινιστό. Εμείς θα σας προτείνουμε μια συνταγή λίγο διαφορετική …
Μια γνήσια γαλλική συνταγή από την Βουργουνδία.
Επίσης με όσους είναι αρχάριοι στην μαγειρική, από τις πρώτες συνταγές που θα θελήσει να μάθει είναι το κοκκινιστό, με …
Αν βρείτε ένα καλό κομμάτι από βιολογικό μοσχάρι, αξίζει να ετοιμάσετε μία παραδοσιακή και πολύ νόστιμη συνταγή, όπως το Κερκυραϊκό …